skip to Main Content
Te koop: dorp in Asturië met uitzicht op de Picos de Europa
Idealista

Te koop: dorp in Asturië met uitzicht op de Picos de Europa

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Te koop: dorp in Asturië met uitzicht op de Picos de Europa

Idealista

OVIEDO – Een droom voor veel mensen welke realiteit kan worden in het noorden van Spanje las men over de juiste financiële middelen beschikt. Voor het bedrag van 2,3 miljoen euro kan men de eigenaar zijn van een gehucht (aldea) in de deelstaat Asturië, in het groene Spanje met uitzicht op de Picos de Europa.

Het dorp wat te koop staat heeft de naam El Mortorio en is gelegen op slechts 35 km van het prachtige natuurpark Picos de Europa en 24 km van Lastres aan de kust. Voor 2.375.000 euro kan de koper beschikken over 12 losstaande gebouwen waarvan opgeknapte 8 casas rurales, 1 horreo en 20 stukken grond waar gebouwd mag worden.

Op dit moment zijn de eigenaren een ouder stel die het onderhoud van de verhuur van de woningen niet meer aan kunnen en het hele dorp willen verkopen, aldus de makelaar die het dorp in de verkoop heeft. Op dit moment wordt het dorp verhuurd in de stijl van een hotel met plaats voor 48 personen.

Volgens de makelaar is de koop van dit dorp een uitstekende investering aangezien de verhuur van de compleet gerestaureerde vakantiewoningen goed loopt. Er zijn volgens de makelaar niet veel van dit soort aanbiedingen aangezien de meeste dorpen die te koop staan bestaan uit niet gerestaureerde woningen.

Meer informatie en foto’s over dit dorp is te vinden op deze website.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken