Search
menu
Search

Homo man die door acht mannen werd aangevallen in Madrid heeft gelogen

Homo man die door acht mannen werd aangevallen in Madrid heeft gelogen
Beeld: Twitter

Homo man die door acht mannen werd aangevallen in Madrid heeft gelogen

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Afgelopen zondag heeft een 20-jarige jongeman in Madrid bij de politie aangifte gedaan van homofoob geweld. 8 gewapende mannen zouden de jongen lastig hebben gevallen en brachten hem serieuze letsels toe. Deze aanval door acht gemaskerde mannen zorgde voor een commotie in Spanje en daarbuiten maar de politie bekeek alle surveillance camera’s en kon geen beelden vinden van een aanval. De jongen biechtte daarna op dat hij niet de waarheid heeft gesproken.

Het aanvankelijke verhaal van de 20-jarige man was dat hij afgelopen zondagmiddag rond 17.15 uur werd aangevallen. Het slachtoffer begaf zich nietsvermoedend naar het portaal van zijn huis. Tegelijkertijd kwamen een aantal mannen aangelopen met truien, waarvan de kap over hun hoofd was getrokken. Aanvankelijk riepen de mannen het slachtoffer toe dat hij ‘walgelijk’ en een ‘flikker’ was. 

Vervolgens zouden ze de jongen beet hebben genomen, sneden hem in zijn lip en trokken zijn broek naar beneden. De daders sneden daarna ook met een mes het woord ‘maricón’ (flikker) in zijn achterwerk. De jongeman werd ook constant uitgescholden, en het woord anticristo (antichrist) werd regelmatig herhaald.

Maar nadat de politie alle camerabeelden uit de buurt heeft bekeken konden de agenten geen beelden vinden van een aanval rond de tijd wat de jongen aangaf. Daarna vroegen ze de jongeman nogmaals naar zijn verhaal waarna hij opbiechtte dat hij niet was aangevallen maar dat het woord ‘maricón’ met toestemming op zijn achterwerk was geplaatst. Dat gebeurde terwijl hij seks had met een andere jongen.

Na de verminking, die dus met toestemming heeft plaatsgevonden, ging de man niet naar het ziekenhuis maar naar een lokaal medisch centrum. Pas uren later ging hij naar de politie om zijn leugen te vertellen waarna deze verspreid werd via alle nationale en ook internationale media, waaronder SpanjeVandaag. De politie gaat door met het onderzoek en wil de andere man die de woorden in het achterwerk van het slachtoffer sneed ondervragen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?