skip to Main Content
Vliegveld Reus deze Winter alleen verbonden door Ryanair met Eindhoven en Londen

Vliegveld Reus deze Winter alleen verbonden door Ryanair met Eindhoven en Londen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ryanair6REUS – Het aantal Ryanair vluchten die naar en van het vliegveld van Reus, gelegen aan de Costa Dorada, zullen vliegen deze winter zullen flink teruggebracht worden naar nog maar twee. Voor de Nederlanders is het goed nieuws aangezien men deze hele winter naar en van Eindhoven kan vliegen en voor de Britten goed nieuws want die kunnen naar Londen Stansted vliegen.

Vanaf 1 november beginnen de wintervluchten van de Ierse low cost vliegmaatschappij en zoals we al eerder op SpanjeVandaag hadden aangegeven in mei worden de aantallen bestemmingen drastische teruggedraaid naar nog maar twee. Hiermee komen vluchten naar Brussel-Charleroi en andere Engels en Ierse vliegvelden te vervallen en zullen alleen de vliegvelden van Eindhoven en Londen Stansted aangevlogen worden.

Elke woensdag en zondag zal Ryanair naar en van Eindhoven vliegen waarbij de vlucht van Eindhoven naar Reus ’s-Middags vertrekt tussen de 15:30 en 16:30 uur (voorlopig) en de terugvlucht van Reus naar Eindhoven tussen 18:00 en 19:00 vertrekt. De vluchten naar en van Londen Stansted vinden plaats op de dinsdag en zaterdag.

Ryanair gaat meer vluchten aanbieden van en naar het Vliegveld van Barcelona, de stad waar de meeste Reus-vliegers toch al naar toe gingen met de lijndienstbussen. Zo zijn de vluchten van en naar Brussel Zaventem (dus niet Charleroi) verplaatst naar het vliegveld van Barcelona deze winter met drie vluchten per dag.

Ryanair vloog in de winter van 2012-2013 nog naar zeven routes, iets wat gedurende de winter van 2013-2014 al werd gereduceerd naar vier routes. In de winter van 2014-2015 bleven er nog maar drie routes over en deze komende winter 2015-2016 blijven er nog maar twee routes over – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken