skip to Main Content
Lego opent nieuwe winkels in Barcelona en Zaragoza
123rf

Lego opent nieuwe winkels in Barcelona en Zaragoza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Lego opent nieuwe winkels in Barcelona en Zaragoza

123rf

BARCELONA – Lego gaat drie nieuwe winkels openen in Spanje. Nog voor het einde van het jaar, net op tijd voor de Kerst en Driekoningen, moeten er twee Lego winkels komen in Barcelona en een in Zaragoza. Deze winkels komen bovenop de in 2017 in Madrid geopende gespecialiseerde speelgoedwinkels.

Ongeveer een jaar geleden opende Lego in Madrid een winkel in het winkelcentrum La Vaguada en een winkel in het winkelcentrum Parquesur in Leganés. Deze winkels bleken succesvol en dus was er ruimte in de uitbreidingsplannen voor drie nieuwe winkels die nog dit jaar opengaan en waarvan er twee in Barcelona en een in Zaragoza geopend gaan worden.

Als het aan Lego ligt zijn deze vijf winkels nog maar het begin en moeten er voor het einde van het jaar 2020 tenminste 12 winkels zijn in Spanje. Daarvan moeten er twee of drie geopend worden in 2019, al is nog niet bekend waar dat zal zijn.

Wereldwijd

Lego heeft wereldwijd 134 winkels waarvan er 39 in Europa liggen en tegen het einde van dit jaar dus 5 in Spanje. In Londen en Milaan heeft Lego de zogenaamde “flagship” winkels die groter zijn en waar alle nieuwe artikelen als eerste te vinden zijn. Er zijn volgens Lego Iberico voorlopig geen plannen voor een soortgelijke winkel in Spanje.

Fun Factory

Naast de Lego winkels heeft Spanje ook zeven Lego Fun Factories, te weten in Madrid, Barcelona, León, Vitoria, Valencia, Sevilla, Las Palmas en Jerez de la Frontera. Het gaat daarbij om een zogenaamde 360 graden Lego ervaring voor groot maar voornamelijk klein waar uiteraard alles draait om Lego, Lego en nog meer Lego.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken