skip to Main Content
Man schiet voor een schoolgebouw en in bijzijn van kinderen zijn vrouw in het hoofd in Alicante

Man schiet voor een schoolgebouw en in bijzijn van kinderen zijn vrouw in het hoofd in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De 31-jarige man die zijn vrouw in het bijzijn van kinderen voor een schoolgebouw in de gemeente Elda provincie Alicante in het hoofd schoot heeft na zijn actie zelfmoord gepleegd. De 28-jarige vrouw leeft nog wel maar is zwaargewond in coma geraakt na geraakt te zijn door meerdere kogels. De schietpartij gebeurde rond de tijd dat de vrouw haar 4-jarige zoon van school ophaalde. Op het moment dat de man vijf schoten loste waren er meer ouders met kinderen in de omgeving aanwezig.

De 28-jarige Spaanse vrouw werd ernstig gewond naar een ziekenhuis gebracht waar ze in coma raakte en door machines in leven wordt gehouden. De kans is helaas groot dat de vrouw het niet zal overleven waarna ze helaas een nieuw slachtoffer is geworden van partnergeweld. De schutter was haar 31-jarige echtgenoot die een straatverbod had maar toch de kans zag om zijn vrouw uit wraak door het hoofd te schieten. Na zijn actie vluchtte de man in zijn auto maar schoot hij zichzelf door het hoofd waarna de auto tot stilstand kwam tegen een muur.

Het voorval gebeurde rond 17.00 uur woensdagmiddag in het bijzijn van tientallen kinderen die zich op de plaats van de schietpartij bevonden omdat de school Santo Negro in de gemeente Elda uitliep. Het gaat in dit geval om een kleuter- en basisschool (Infantil y Primaria) waar op het moment van de schietpartij zo’n twintigtal ouders en kinderen aanwezig waren. De 4-jarige zoon van de vrouw raakte gelukkig niet gewond omdat deze zich al in de auto bevond. Hij moest wel in een schok status worden opgevangen nadat hij al schreeuwend en huilend het schoolgebouw was binnen gerend. Gelukkig raakte er ook verder niemand anders gewond.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Hartverscheurend. Een man wat zijn frustraties niet beheerst en zich vergrijpt in welke vorm van agressie dan ook, is een veel voorkomend probleem binnen iedere samenleving.
    Het kind houd hier een levenslang trauma aan over.
    Dat vind ik nog het ergste.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken