skip to Main Content
Carihuela is vakantie in zuid-Spanje
Foto: carihuela.tips

Carihuela is vakantie in zuid-Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: carihuela.tips

Foto: carihuela.tips

 

Als je wilt genieten van een heerlijk ontspannen vakantie in zuid-Spanje aan de Costa del Sol dan is Carihuela hier bij uitstek een prima bestemming voor. Door de perfecte ligging, het heerlijke klimaat en de gemoedelijke sfeer is Carihuela ook voor jou een heerlijke vakantiebestemming.

Of je nu naar Spanje wilt voor een strandvakantie of dat je op excursie wilt gaan… vanuit Carihuela is het allemaal mogelijk. Carihuela is gelegen tussen de badplaats Torremolinos en Benalmádena op nog geen 10km afstand van de luchthaven van Malaga. Voorheen was Carihuela een vissersplaatsje en tot op de dag van vandaag is dit nog steeds te merken door de vele goede visrestaurants welke hier gevestigd zijn en de relaxte sfeer die er hangt.

Als je na een lange dag in de Spaanse zon s’avonds lekker wilt eten dan zijn hier genoeg mogelijkheden voor. In de gezellige straatjes en aan de mooie boulevard is de keuze aan restaurants enorm. Na het eten even een lekkere wandeling over de boulevard naar Torremolinos of Benalmádena is zeker een aanrader.

Doordat Carihuela in het zuiden van Spanje ligt is het klimaat perfect te noemen. Zelfs in de winter is de gemiddelde temperatuur nog altijd 15 graden en in de zomer loopt de temperatuur makkelijk op tot ver boven de 30 graden. Je bent dan ook altijd verzekerd van goed weer als je een vakantie naar Carihuela boekt.

Wie niet de hele vakantie op het strand wil doorbrengen kan ook zijn hart ophalen. Door de gunstige ligging en het goede openbaar vervoer ben je zo in Malaga, Cordoba, Marbella en Fuengirola.

Als je een vakantie naar Carihuela wilt boeken dan heb je een ruime keuze uit hotels en appartementen. Het aanbod van pakketreizen is groot en je kunt ook een los vliegticket naar Malaga boeken en zelf een appartement of hotel reserveren. Je vliegt vanuit Nederland in 2 uur en 3 kwartier naar Malaga Airport en daarvandaan is het nog 20 minuten met de bus of taxi naar Carihuela.

Carihuela is een fijne vakantiebestemming voor jong en oud mede door de vele uitstapjes die je kunt maken en het prachtige strand zullen ook de kinderen zich prima vermaken in Carihuela.

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken