Search
menu
Search

Familiedrama in Huelva: opa overlijdt in auto in bijzijn van 22 maanden jonge kleinzoon

Familiedrama in Huelva: opa overlijdt in auto in bijzijn van 22 maanden jonge kleinzoon.
Beeld: @fermincaba / twitter

Familiedrama in Huelva: opa overlijdt in auto in bijzijn van 22 maanden jonge kleinzoon

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

HUELVA – Afgelopen donderdag heeft een inwoner van Manzanilla de auto gevonden waar een opa en zijn kleinkind in zaten. De oudere man, die regelmatig op zijn kleinkind past, was samen met de baby woensdagmiddag als vermist opgegeven door de ouders van de 22 maanden jonge baby. Uiteindelijk werd het levenloze lichaam van de opa gevonden en moest zijn kleinzoon in kritieke toestand naar het ziekenhuis worden gevlogen.

In eerste instantie ging men er vanuit dat de opa bewusteloos in de auto zat, maar na onderzoek bleek de man te zijn overleden. De 22 maanden jonge baby zat in zijn kinderzitje, maar was er slecht aan toe. In de auto probeerde het ambulancepersoneel de baby te helpen en eenmaal in de helikopter begon de kleine te huilen. De baby bevindt zich nu in de intensive care van het Virgen del Rocio ziekenhuis in Huelva.

In eerste instantie dacht men dat de opa zelfmoord had gepleegd, maar later bleek dat niet te kloppen. De opa was diabetespatiënt en een gebrek aan insuline is waarschijnlijk de doodsoorzaak geweest. De opa was samen met de baby op weg naar huis na, nota bene, een medische controle van de oudere man.

Op weg naar huis raakte de man gedesoriënteerd door de hevige regenval. De auto kwam vast te zitten en ze konden geen kant meer op. Het gebrek aan insuline veroorzaakte volgens de eerste versie van het onderzoek het flauwvallen als gevolg van een daling van suiker. De opa is vrijdagmiddag om 17 uur begraven terwijl de baby in het ziekenhuis in kritieke toestand is opgenomen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?