skip to Main Content
NIEUW: SpanjeVandaag start Facebook groep dus … doe ook mee!

NIEUW: SpanjeVandaag start Facebook groep dus … doe ook mee!

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – SpanjeVandaag is een nieuwe “groep” begonnen op, hoe kan het ook anders, Facebook. Met meer dan 9.700 volgers op onze Facebook pagina dachten we dat het wel eens tijd werd voor een groep waar Spanje geïnteresseerden buiten het plaatsen van eigen Spanje gerelateerd nieuws, tips en wetenswaardigheden, ook eventueel vragen kunnen stellen aan andere leden. Dus, waar wacht je nog … doe ook mee en meld je aan!

In de SpanjeVandaag Facebook (FB) groep zullen we het dagelijkse nieuws en meer artikelen van onze andere websites SpanjeTopTien.nl en WikiSpanje.nl gaan plaatsen. Heb je zelf iets te melden of wil je iets kwijt wat met Spanje te maken heeft, dan kun ook jij dat in de nieuwe SpanjeVandaag groep plaatsen. Ondanks het feit dat eenieder iets kan plaatsen in de openbare groep, zullen wij toch regelmatig de groep controleren op de inhoud van de geplaatste berichten.

DIRECTE LINK NAAR FACEBOOK GROEP

De bedoeling is uiteraard dat het om Spanje gerelateerde berichten gaat waarbij de nadruk ligt op nieuws en wetenswaardigheden maar NIET wat er te doen is in een bar of restaurant, te veel reclame van makelaars etc. deze berichten worden zonder pardon verwijderd. Ook regelrechte reclame zal niet toegelaten worden en meteen van de groep verwijderd worden waarbij we ook de leden kunnen verwijderen. Laten we er een nieuwsgerichte groep van maken waar je ook eventuele tips voor artikelen voor SpanjeVandaag, SpanjeTopTien of WikiSpanje kunt plaatsen.

Vergeet niet dat we dagelijks een nieuwsbrief verzenden die naar meer dan 12.000 leden gaat, we op onze Facebook pagina actief zijn waar we elk nieuwsbericht meteen plaatsen en meer dan 9.700 personen deze lezen en commentaren kunnen geven en dat we ook op Google+, Twitter en sinds kort ook op Instagram actief zijn. Kortom, we zitten niet stil bij de SpanjeSites groep en doen ons best om alle Spanje liefhebbers van het meest actuele nieuws, achtergrondverhalen en lijsten te voorzien.

DIRECTE LINK NAAR FACEBOOK GROEP

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
  1. Vandaag voor het eerst deze site bekeken. Erg enthousiast ben ik al van Spanje en ben ook bezig deze taal te leren met 3 andere dames. Ik krijg altijd een warm en blij gevoel van de Spaanse taal als ik die hoor op radio of tv of zelfs op straat want in mijn woonplaats zijn veel Spaanse studenten die hier ook een kamer hebben tijdens hun studie. Veel informatie kan ik vinden op deze site, geweldig. Heb me ook aangemeld voor de nieuwsbrief want ik ben en blijf nieuwsgierig naar wat jullie mij te vertellen hebben. In mei ga ik weer een x-aantal dagen naar Barcelona om de sfeer en cultuur weer eens op te snuiven o ik kijk er echt naar uit. Ga weer eens kijken en luisteren of Tiberio Edwards & Adrian Roman bij de basiliek hun wondermooie gitaarspeler laten horen want dat is echt de moeite waard en je wordt er helemaal blij van. Saldo, Elly

  2. Spanje Vandaag daar kijk ik en mijn vrouw elke dag naar uit , geweldig goede herrineringen aan dit prachtige land en zijn eilanden ,gracias

  3. Volg Spanje Vandaag sinds korte tijd, maar ben al helemaal enthousiast! Wil graag lid worden van de FB-groep.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken