Search
menu
Search

Zoektocht naar verdwenen kampeerautotoerist in Andalusië

Zoektocht naar verdwenen kampeerautotoerist in Andalusië

Zoektocht naar verdwenen kampeerautotoerist in Andalusië

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

CÁDIZ – De politie is een zoekactie gestart naar een verdwenen man die met zijn kampeerauto op bezoek is in Andalusië. De familie van de man denkt dat er iets met hem gebeurd is en heeft hem als vermist opgegeven. De kampeerautotoerist heeft al bijna een maand niets van zich laten horen nadat hij met zijn partner belde en zei dat hij bij El Puerto de Santa María in de provincie Cádiz in de buurt was.

De 53-jarige Rafael Ruiz Martos is, net zoals wel vaker, met zijn kampeerauto op vakantie gegaan naar Andalusië. Maar sinds zijn laatste telefoongesprek op 14 januari met zijn partner, heeft niemand meer iets van hem gehoord. Sinds twee uur na het gesprek bijna een maand geleden neemt Rafael zijn telefoon niet meer op en worden de WhatsApp berichten niet beantwoord.

De familie denkt dat het niet om een vrijwillige verdwijning gaat en heeft hulp gevraagd om de vermiste Rafael te vinden. Rafael Ruíz Martos is 53 jaar oud, is 185 centimeter lang, heeft grijzend zwart haar en draagt ​​een bril op sterkte. Hij woont in Madrid, maar is op vakantie in het zuiden van Spanje. Iets wat volgens zijn familie normaal is als hij er alleen op uit trekt met zijn kampeerauto, een wit gekleurde Ford Transit met aan de onderkant een blauwe streep en kentekennummer 3063 HRM.

Zowel Rafael als zijn kampeerauto zijn niet meer gezien sinds 14 januari, zoals de oproep van Asociación SOS Desaparecidos op Twitter laat zien. Als je enige aanwijzing hebt om Rafael te helpen vinden of hem of zijn kampeerauto hebt gezien, heeft de Asociación SOS Desaparecidos de volgende communicatiemiddelen ter beschikking: per telefoon, op 642650775 of 649952957; of via e-mail: info@sosdesaparecidos.es. Uiteraard kun je ook altijd naar een politiekantoor gaan of de politie bellen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?