skip to Main Content

Agenda NCT: Sparerib avond op 12 maart en golfclinic op 17 maart

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Sinds alweer bijna een jaar is de Nederlands Club Tarragona actief om voor alle Nederlandse leden en aspirant leden die woonachtig zijn aan de Costa Dorada activiteiten te organiseren. Hieronder de eerstvolgende activiteiten:

Sparerib avond 12 maart

Wij willen u graag helpen herinneren aan de geplande Sparerib avond in restaurant La Casa de las Costillas a.s. zaterdag 12 maart. Om 21.00 uur bent u welkom. Voor € 15 p.p. worden er diverse voorgerechten geserveerd en vervolgens onbeperkt overheerlijke spareribs met garnituur. Mocht u liever iets anders eten dan zijn er diverse andere gerechten die u kunt bestellen, al dan niet tegen bijbetaling. Er is ook een kindermenu. De drank is niet bij de prijs in begrepen. U kunt reserveren via de mail: nctarragona@hotmail.com of bellen: (Monique 606312457).

Casa de las Costillas (in de zomer bekend als Bruintje Beer), c/ Bruselas te Salou, vlakbij de grote fontein.

Golfclinic Port Aventura 17 maart

Dan staat er nog een golfclinic op de agenda voor 17 maart. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Voor € 18 krijgt u les van een professional en er zal 3 holes gespeeld worden. Mocht u zelf geen materiaal hebben (golfclub etc.) dan is dat ter plaatse beschikbaar. U wordt verwacht om 10.45 uur bij de golfbaan van Port Aventura te Salou. De clinic zal ongeveer 2 uur duren. Na afloop is er gelegenheid tot gebruik van een aperitief.

U kunt zich opgeven bij dhr. Bart van Dijk tel: 637780770 of email: bwvandijk@telefonica.net; nog maar enkele plaatsen dus snel opgeven als u er bij wilt zijn.

Voor meer informatie over de NCT kunt u hier terecht.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend