skip to Main Content

Arts bespiedde verpleegsters op het toilet van ziekenhuis Castellón

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CASTELLÓN – (Else Beekman) Een arts van Samur begluurde via een door hemzelf geïnstalleerde verborgen camera leerling-verpleegsters die gebruik maakten van de toiletten van het Algemeen Ziekenhuis van Castellón. De gedupeerde vrouwen die een verpleegstersopleiding volgden in het ziekenhuis, maken zich nu grote zorgen over de mogelijke verspreiding van de gemaakte beelden op het internet.

Volgens de berichten gepubliceerd door de gezondheidsraad, installeerde de arts de camera in de periode tussen eind 2010 en begin 2011 toen hij een andere arts verving.

De camera werd ontdekt, nadat de vriendin van de betreffende arts, verpleegster in hetzelfde ziekenhuis, op 28 februari verdachte beelden aantrof op zijn laptop. In een map met ruim twintig films trof zij ook een film aan waarop het gezicht van haar partner duidelijk te zien was, terwijl hij de camera bevestigde.

Verbijsterd

De verpleegsters zijn verbijsterd over het nieuws, waarvan ze in eerste instantie nog dachten dat het ‘een slechte grap’ was. De arts is geschorst en in afwachting van verdere sancties naar aanleiding van een onderzoek dat nu loopt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend