Man achtervolgt auto 14 kilometer lang en valt bestuurder aan in Sevilla

Man achtervolgt auto 14 kilometer lang en valt bestuurder aan in Sevilla
Beeld: Guardia Civil / twitter

Man achtervolgt auto 14 kilometer lang en valt bestuurder aan in Sevilla

SEVILLA – Op de snelweg A-367 tussen Sevilla en Utrera vond op 16 Januari een achtervolging plaats. Na een ongeval zette een motorbestuurder 14 kilometer lang de achtervolging van een auto in, waarna hij de chauffeur fysiek te lijf ging.

Nu pas kwamen de feiten aan het licht in El Diario de Jaén. Agenten van de Guardia Civil voeren onderzoek naar een man die ervan wordt verdacht een auto te hebben achtervolgd, waarna hij de achtervolgde bestuurder verwondingen toebracht. De feiten gebeurden op A-367 tussen Sevilla en Utrera, ter hoogte van Montequinto en de luchthaven van Sevilla.

Afgelopen maandag publiceerde de Guardia Civil een nota waarin het incident beschreven staat. Nadat een personenwagen op de A-367 invoegde, ontstond een klein incident met een motorfiets waarop twee personen zaten. De bestuurder van de motor zette de achtervolging in. Die nam ongeveer een kwartier in beslag en eindigde 14 kilometer later op de luchthaven van Sevilla.

Tijdens de achtervolging kleefde de motor dicht op de achterbumper van de personenwagen. Dat leverde voor beide voertuigen bijzonder gevaarlijke situaties op. Ook een aantal omliggende voertuigen kwamen bijna in aanraking met de twee hoofdrolspelers. Toen de achtervolging eindigde bij de luchthaven van Sevilla, stapte de man van zijn motorfiets af en gaf de andere bestuurder een vuistslag in het gezicht. De man kwam er gelukkig met een paar kneuzen van af.

De feiten werden aangegeven bij de Guardia Civil in Sevilla. Het Centro de Gestión de Tráfico (Centrum voor het beheer van verkeer) van de provincie stond de politie bij met beelden van bewakingscamera’s langs de autosnelwegen in kwestie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.