Gemeente Alicante bevestigt de nieuwe camperparkeerplaats bij Urbanova

Gemeente Alicante bevestigt de nieuwe camperparkeerplaats bij Urbanova
Beeld: Campercontact.com

Gemeente Alicante bevestigt de nieuwe camperparkeerplaats bij Urbanova

ALICANTE – De nieuwe camperparkeerplaats in de stad Alicante wordt aangelegd in de wijk Urbanova. Het gaat om een terrein van 7.400 vierkante meter aan het strand Playa de Urbanova, zo heeft de toeristendienst van Alicante samen met de gemeente bepaald. Tot nu toe was de camperparkeerplaats van Alicante bij het Playa de San Juan maar de komst van Cirque du Soleil heeft ervoor gezorgd dat een nieuwe locatie gezocht moest worden en dat de camperparkeerplaats bij de Playa San Juan werd gesloten.

Campertoeristen kunnen binnenkort weer terecht op een gecontroleerde camperparkeerplaats in Alicante maar niet meer bij het Playa de San Juan maar bij het Playa de Urbanova in de gelijknamige wijk. De gemeente moet de locatie wijzigen omdat op de oude camperparkeerplaats de tent van Cirque du Soleil komt te staan. Dit magische circus komt namelijk met de show ‘Luzia’ van 14 juli tot 21 augustus naar Alicante, zoals we HIER al schreven.

Op de Google kaart onderaan dit artikel is de mogelijke locatie te zien waarbij Google al aangeeft dat het om de ‘Aparcamiento Urbanova Zona Caravanas’ gaat. Deze camperparkeerplaats bestaat echter al langer dus de vraag is of het om deze locatie gaat. Mocht daar de betaalde camperparkeerplaats komen dan is dat echter veel verder van het centrum van Alicante.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe gecontroleerde camperparkeerplaats geopend wordt voor gebruik. Op dit moment bevindt het project zich in de laatste ontwerpfase. Een deel van het meubilair en voorzieningen van de camperparkeerplaats van Playa San Juan kan gebruikt worden bij de nieuwe camperparkeerplaats bij Playa Urbanova. Er komt ruimte voor 44 kampeerauto’s plus twee plaatsen voor camper reizigers met beperkte mobiliteit. Zoals gebruikelijk zal de camperparkeerplaats alle voorzieningen hebben. (persbericht gemeente Alicante)

Beeld: Ayuntamiento Alicante
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.