skip to Main Content
Ikea gaat meer Click & Collect punten openen in Andalusië
Wikimedia

Ikea gaat meer Click & Collect punten openen in Andalusië

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Nieuwe Click & Collect punten Andalusië

Wikimedia

SEVILLA – Ikea Spanje heeft een ambitieus plan bekend bedacht waarmee ze dichter bij de inwoners van delen van Andalusië willen komen door nieuwe Click & Collect punten te openen. Dit zijn afhaalpunten waar de klanten hun op internet bestelde artikelen kunnen ophalen. Deze nieuwe Ikea servicepunten komen naast de reeds bestaande winkels en de in de toekomst geplande winkel in Almería.

Volgens Ikea moeten er nieuwe Click & Collect locaties gaan komen in Córdoba, Huelva en Algeciras in de provincie Cádiz. De reeds bestaande winkels in Jerez de la Frontera, Sevilla en Málaga moeten zorg gaan dragen voor de levering van de op internet bestelde artikelen.

Om precies te zijn zal de Ikea Sevilla de artikelen voor de Click & Collect punten in Huelva en Córdoba moeten gaan verzorgen terwijl de Ikea Málaga ook verantwoordelijk zal zijn voor Córdoba en Granada (zoals al gebeurt sinds 2015). De Ikea Jerez de la Frontera zal zorg dragen voor de levering in het Click & Collect punt in Algeciras.

Klanten kunnen artikelen kopen via de website van Ikea en de online winkel of zelf door een winkel lopen van een van de drie Ikea vestigingen in Andalusië en de producten laten afleveren bij een Click & Collect locatie. De prijs voor deze extra service zal 29 euro zijn voor het transport en artikelen worden binnen 72 uur afgeleverd.

Met deze nieuwe Click & Collect locaties wil de Ikea dichter bij de inwoners komen die verder weg van een Ikea winkel liggen zoals dus in de provincie Córdoba, Granada, Huelva en Algeciras in Cádiz. Voor de stad en provincie Almería is geen Click & Collect punt gepland want men wil daar in 2019 een nieuwe Ikea winkel openen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken