Mister España 2017 die in 2020 zijn vader neerstak veroordeeld tot 15 jaar opsluiting

Mister España 2017 die in 2020 zijn vader neerstak veroordeeld tot 15 jaar opsluiting
Beeld: Canva

Mister España 2017 die in 2020 zijn vader neerstak veroordeeld tot 15 jaar opsluiting

MADRID – In juli 2020 stak de nu 27-jarige Vicente Hernández Rodríguez die beter bekend is als Mister España Pacific World in het jaar 2017, met vijf messen zijn eigen 58-jarige vader neer in een appartement in Madrid. Hij werd daarna gearresteerd en is nu tot 15 jaar opsluiting veroordeeld.

Volgens de voormalige Mister España probeerde zijn vader, die door de duivel was bezeten, hem aan te vallen en moest hij zichzelf verdedigen met het eerste wat hij tegenkwam. Dat bleken vijf messen te zijn die hij in zijn eigen vader stak. Volgens een psycholoog had de toen 25-jarige voormalige Mister een psychische inzinking toen hij net een rol als figurant had weten te bemachtigen in de serie ‘La Casa de Papel’.

Speciaal voor deze casting was Vicente Hernández Rodríguez vanuit Murcia naar Madrid gereisd waar hij verbleef bij zijn vader in de wijk Chamberi. Later schreef Vicente aan zijn zus dat hij ‘uit liefde’ zijn door de duivel bezeten vader uit zijn lijden had verlost.

De nu 27-jarige voormalige Mister España is veroordeeld tot 15 jaar opsluiting waarvan vijf jaar in een gevangenis en tien jaar in een psychiatrische inrichting. Daarna heeft hij nog eens zes jaar voorwaardelijk ecelstraf en enadre vijf jaar dat hij onder toezicht van een voogd moet leven.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.