skip to Main Content
Auto verhuur op de luchthaven van Málaga met een valet service!

Auto verhuur op de luchthaven van Málaga met een valet service!

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

exact-1Er is een nieuwe speler op de autoverhuur markt, een met service waar je U tegen kunt zeggen! Auto verhuur met valet service, dit betekend dus dat u niet meer in de ellenlange rijen hoeft te wachten tot u aan de beurt bent en eindelijk uw auto kunt ophalen in de overvolle parkeergarages.

Valet service betekent het aanleveren en inleveren van de huur auto bij Terminal 3 (Salidas), alles is in voorbereiding op uw komst al doorgevoerd, zo tekent u het huurcontract, bekijkt u de auto op eventuele schades en vult deze samen in op het schadeformulier, u doet uw koffers in de auto, draait de sleutel om en u kunt direct vertrekken naar uw vakantie bestemming.

Onze vloot bestaat uit compacte, middenklasse auto’s en het wat luxere segment. Al onze auto’s zijn voorzien van vijf deuren, airconditioning en GPS. Bekijk ons aanbod op onze website, en boek snel!

Website: ExactCarRentals

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken