skip to Main Content
Voetbalclub Real Madrid krijgt eigen Microsoft Tablet

Voetbalclub Real Madrid krijgt eigen Microsoft Tablet

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

tablet1MADRID – Nadat de naam Microsoft al aan het voetbalstadion Santiago Bernabeu werd verbonden, komt er alleen nog maar meer samenwerking nu bekend is gemaakt dat Microsoft een speciale Real Madrid tablet op de markt zal gaan brengen. Deze tablet zal alleen in Spanje te verkrijgen zijn en zal niet de gebruikelijke naam Surface meekrijgen.

De speciale Microsoft tablet die gemaakt wordt voor voetbalclub Real Madrid kan geheel naar wens worden aangepast. Er zijn drie standaardontwerpen voor de achterkant van de tablet met daarop diverse afbeeldingen die met Real Madrid te maken hebben zoals een foto van het stadion. Daarnaast kan men ook de eigen naam op de achterkant laten zetten die dan in den speciale Real Madrid vorm wordt gepresenteerd.

De 8,9 inch Tablet Edición Real Madrid wordt geleverd met een 2 of 5 MP camera, 32 GB aan opslag en 2 GB aan RAM geheugen. Op de tablet zelf zal Windows 8.1 draaien en binnenkort ook Windows 10. Daarnaast zijn er speciale Apps te vinden waarmee onder andere speciale en exclusieve interviews met spelers te zien zijn. De Real Madrid tablet kost 199 euro en is exclusief te koop voor leden en socios van de voetbalclub via deze website – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken