skip to Main Content
Optredens van “despacito” zanger Luis Fonsi deze zomer in Spanje

Optredens van “despacito” zanger Luis Fonsi deze zomer in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Inmiddels kan iedereen het liedje wel meezingen of als je geen Spaans spreekt meeneuriën terwijl men het lichaam beweegt op het pakkende ritme van de zomerhit “despacito” van de zanger Luis Fonsi. Zonder twijfel is dit dé hit van deze zomer en zal het lied overal te horen zijn, van de Mercadona tot aan de camping, discotheken en de iPod. Maar het is natuurlijk leuker om de zanger in het echt te zien en live mee te swingen op zijn hele repertoire.

Hieronder een lijstje van de plaatsen waar Luis Fonsi in het kader van zijn “Love & Dance World Tour 2017” optredens zal geven in Spanje. Mocht je in de buurt wonen of daar op bezoek zijn is het wellicht leuk om een Spaans feestje mee te maken. Entreekaarten gaan tussen de 30 en 80 euro de deur uit dus wellicht is het niet zo heel goedkoop maar het zal wel de ultieme zomer-ervaring zijn.

Deze data zijn gehaald van de website van luisfonsi.com waarop tevens te zien is dat het enige concert wat tot nu toe is uitverkocht die van Madrid op 30 juli is. Voor de overige concerten zijn er dus nog kaarten te bemachtigen dus … despacito 😉 Om in de stemming te komen, nogmaals de video…

JULI

1 – Andújar (Jaén)
6 – Huelva
8 – Palma de Mallorca
10 – Laguna de Duero (Valladolid)
11 – Gijón (Asturië)
13 – Murcia
14 – Valencia
15 – Benidorm
21 – Las Palmas de Gran Canaria
22 – Tenerife
23 – La Palma
25 – Vigo (Galicië)
30 – Madrid = uitverkocht
31 – Ibiza

AUGUSTUS

2 – Marbella (Starlite festival)
3 – Sanlúcar de Barrameda (Cadiz)
5 – Cap Roig (Girona)
6 – Salou (Tarragona)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken