Search
menu
Search

Vlaamse ‘Ik vertrek’ tv-reality show in de maak

Vlaamse ‘Ik vertrek’ tv-reality show in de maak
Beeld: AvroTros / Ik Vertrek

Vlaamse ‘Ik vertrek’ tv-reality show in de maak

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Nederlandse versie van het zeer succesvolle programma ‘Ik vertrek’ krijgt na 15 jaar succes in Nederland een Vlaamse versie bij de VTM. Dat nieuws werd al twee weken bekend gemaakt maar koppels kunnen zich nog steeds opgeven. Dus als jij naar Spanje of een ander land gaat verhuizen en graag mee wilt doen met ‘Ik vertrek’ de Vlaamse versie, dan kun je jezelf nog opgeven.

Ik Vertrek is een televisieprogramma dat vanaf 2005 door de Nederlandse publieke omroep TROS werd uitgezonden Sinds de fusie van die omroep met de AVRO in 2014 door AVROTROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen gevolgd in hun reis naar het buitenland, waar zij bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant beginnen. Tevens wordt er soms teruggeblikt op emigraties van jaren geleden.

Nu gaat de VTM ook een eigen ‘Ik vertrek’ op de Belgische televisie uitzenden en is men op zoek naar koppels die gaan emigreren. Wanneer de Vlaamse versie zal worden uitgezonden is nog niet bekend. De Nederlandse versie werd ook in België al uitgezonden maar nu kiest men er dus voor om de Vlamingen die naar andere landen emigreren te volgen. Daaronder dus ook Spanje.

Ben je een Vlaams sprekende Belg en wil je meedoen met ‘Ik vertrek’ dan kun je jezelf HIER aanmelden.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?