Vlaamse ‘Ik vertrek’ tv-reality show in de maak

Vlaamse ‘Ik vertrek’ tv-reality show in de maak
Beeld: AvroTros / Ik Vertrek

Vlaamse ‘Ik vertrek’ tv-reality show in de maak

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Nederlandse versie van het zeer succesvolle programma ‘Ik vertrek’ krijgt na 15 jaar succes in Nederland een Vlaamse versie bij de VTM. Dat nieuws werd al twee weken bekend gemaakt maar koppels kunnen zich nog steeds opgeven. Dus als jij naar Spanje of een ander land gaat verhuizen en graag mee wilt doen met ‘Ik vertrek’ de Vlaamse versie, dan kun je jezelf nog opgeven .

Ik Vertrek is een televisieprogramma dat vanaf 2005 door de Nederlandse publieke omroep TROS werd uitgezonden Sinds de fusie van die omroep met de AVRO in 2014 door AVROTROS . In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen gevolgd in hun reis naar het buitenland, waar zij bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant beginnen. Tevens wordt er soms teruggeblikt op emigraties van jaren geleden.

Nu gaat de VTM ook een eigen ‘Ik vertrek’ op de Belgische televisie uitzenden en is men op zoek naar koppels die gaan emigreren. Wanneer de Vlaamse versie zal worden uitgezonden is nog niet bekend. De Nederlandse versie werd ook in België al uitgezonden maar nu kiest men er dus voor om de Vlamingen die naar andere landen emigreren te volgen. Daaronder dus ook Spanje.

Ben je een Vlaams sprekende Belg en wil je meedoen met ‘Ik vertrek’ dan kun je jezelf HIER aanmelden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.