skip to Main Content
Wil jij meedoen met het verbreken van wereldrecord naaktzwemmen in Vera, Almería

Wil jij meedoen met het verbreken van wereldrecord naaktzwemmen in Vera, Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – Aanstaande 21 juli zullen honderden zwemmers deelnemen aan een poging om het Guinness wereldrecord naaktzwemmen in groep te verbreken. Dit zal plaatsvinden in de nudisten badplaats Vera op 21 juli om 12.00 uur op het El Playazo strand. Wil jij ook meedoen, kom dan naar het strand en trek je kleren uit.

De badplaats Vera wil geschiedenis schrijven door een plaats in het wereldboek van records te komen. En hoe kan men dat beter doen in een plaats waar het nudisme een gewone gang van zaken is, door het wereldrecord in groep naaktzwemmen te verbeteren.

Het oude record staat op 506 naakte zwemmers en dat wil Vera met velen meer gaan verbeteren. Daar heeft de gemeente echter wel hulp bij nodig dus als je mee wilt doen dan moet je op 21 juli aanstaande naar het El Playazo strand komen om zo het oude record, wat werd gevestigd op een strand in Nieuwe Zeeland, verpletterend te verslaan.

Gedurende hetzelfde weekend heeft de nudisme vereniging van Vera ook de allereerste naakt-hardloop wedstrijd opgezet. Het gaat hierbij om een 3,1 kilometer lang parcours door de straten en natuur van Vera. De hardloop wedstrijd begint om 10.00 uur – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken