skip to Main Content
Man vindt lichaam in vriezer van een appartement in Playa del Ingles op Gran Canaria

Man vindt lichaam in vriezer van een appartement in Playa del Ingles op Gran Canaria

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

betancuria2aGRAN CANARIA – Een Duitser heeft in de vriezer van een appartement een lichaam gevonden van een dode man. De Duitser had het appartement geërfd en kwam ter controle van het appartement naar het eiland. Volgens de website Canarias7 gaat het om het lichaam van een jonge man die sinds lange tijd vermist werd en was het appartement van de vrouw of vriendin van de dood aangetroffen jongeman. Zij overleed recent en liet het appartement achter in een erfenis.

Het voorval deed zich voor in het Betancuria appartementencomplex gelegen aan de Calle Menceyes in de badplaats Playa del Ingles op het Canarische Eiland Gran Canaria. Meteen na de vondst door de Duitser werd de politie gebeld die een onderzoek is begonnen waarvan verder geen informatie bekend is gemaakt. Zo weet of zegt de politie niet wiens lichaam het is in de vriezer en hoe lang deze daar al ligt.

Het lichaam werd voor onderzoek meegenomen en binnenkort zal wel meer nieuws bekend worden. Voor de Duitser die het appartement geërfd had was het een hele schok om een lichaam te vinden in een vriezer – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken