skip to Main Content
Daddy Yankee look-a-like steelt twee miljoen aan juwelen van echte zanger in Valencia
Stock

Daddy Yankee look-a-like steelt twee miljoen aan juwelen van echte zanger in Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Daddy Yankee look-a-like steellt 2 miljoen in Valencia

Stock

VALENCIA – Een Daddy Yankee look-a-like heeft in een hotel in Valencia dankzij de gelijkenis met de populaire zanger toegang weten te krijgen tot de hotelkluis van de artiest om zo twee miljoen aan juwelen en 2.500 dollar te stelen.

De dief die sprekend op de zanger lijkt en ook zo gekleed ging wist medewerkers van het hotel te overtuigen om de kluis te openen omdat hij de sleutel zogenaamd kwijt was geraakt.

Daddy Yankee is wereldwijd bekend geworden dankzij het enorm succesvolle lied “despacito” waarmee hij samen met Luis Fonsi een zomerhit scoorde in 2017. Dankzij die naamsbekendheid reist hij de wereld rond om op te treden waardoor hij ook in Valencia belandde.

Yankee verbleef in een viersterren Melia hotel in Valencia en had zijn dure juwelen in de kluis op zijn kamer gestopt. Toen Daddy Yankee echter op een avond terugkwam in zijn kamer constateerde hij dat er uit zijn kluis voor twee miljoen aan juwelen en diamanten was verdwenen en daarnaast 2.500 dollar contant geld was gestolen.

Later bleek dat de dief zich had voorgedaan als de zanger uit Puerto Rico om zo dankzij de grote gelijkenis met de bekende artiest toegang te krijgen tot het hotel, de kamer en de hotelkluis zonder enige argwaan te wekken.

Na de diefstal bekeek de politie de videobeelden en zag men iemand die zowel wat betreft gezicht, lengte, lichaamsbouw en kleding sprekend leek op de bekende zanger. De dief heeft geen enkel spoor achtergelaten en het lijkt erop dat hij wegkomt met de diefstal. De politie is echter nog wel bezig met het onderzoek.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken