skip to Main Content
Dode python slang gevonden in Finestrat
Diario Información

Dode python slang gevonden in Finestrat

ALICANTE – Een wandelaar heeft vrijdagavond naast een afvalcontainer het levenloze lichaam gevonden van een python slang. Deze slang komt niet voor in de natuur in Spanje dus men gaat er vanuit dat het om een huisdier gaat die of ontsnapt of losgelaten is maar het niet heeft overleefd. Het kan ook zijn dat de eigenaar van deze python slang hem na zijn dood bij het afval heeft gelegd.

De vondst van de slang werd gedaan door een wandelaar die langs de containers in de General Espartero straat in de Carolinas wijk van Finestrat liep en daar enkele kinderen zag die met een lange stok de slang aanraakten. De slang was echter al dood waarbij het hoofd van de python geplet was.

Het is vooralsnog een raadsel waar de slang vandaan is gekomen maar men denkt dat de slang of ontsnapt of vrijgelaten is of dat deze reeds dood was toen deze bij het afval werd gelegd, iets wat niet normaal is natuurlijk.

Een python kan tussen de 5 en 7 meter lang worden. Pythons zijn wurgslangen en hebben geen giftanden. In dit geval ging het om een klein exemplaar van de python slang die, in tegenstelling tot andere slangensoorten, niet in de natuur voorkomt in de provincie Alicante en Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by