skip to Main Content
Vierde dode slachtoffer gevonden na noodweer Granada

Vierde dode slachtoffer gevonden na noodweer Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

storm1aGRANADA – Reddingsmedewerkers hebben onder de enorme ravage die het noodweer van de laatste dagen heeft aangericht in de provincie Granada, het levenloze lichaam gevonden van alweer het vierde dodelijke slachtoffer. De laatste dode werd gevonden aan het Playa de la Rijana tussen Calahonda en Castell. Het was nog de enige vermiste persoon waarna gezocht werd.

Deze vierde dode was familie van de reeds eerder dood aangetroffen 63 jarige en 50 jarige Litouwse mannen. Deze 45 jarige man was afkomstig uit Rusland en woonde samen met nog diverse andere mensen onder een brug. Door het snel stijgende water konden zij niet op tijd wegkomen en verdronken ze waarna ze naar de zee werden afgevoerd door het water. Slechts een vrouw kon ternauwernood aan de kokende watermasse ontkomen.

Het vierde dodelijke slachtoffer was een 61 jarige Spanjaard die als beveiliging werkte op een landgoed. Hij probeerde te vluchten voor het water maar redde dit niet en verdrink in zijn auto in de plaats Rubite – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken