skip to Main Content
Succesvolle en goedkope anti verouderingscrème Sisbela moeilijk te verkrijgen in de Mercadona

Succesvolle en goedkope anti verouderingscrème Sisbela moeilijk te verkrijgen in de Mercadona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De revolutionaire en slechts 5 euro kostende anti verouderingscrème Sisbela van de Spaanse supermarktketen Mercadona is zo’n groot succes dat de voorraden snel opraken in de supermarkten. Begin dit jaar maakte Mercadona bekent dat ze een nieuw cosmetica product op de markt zou brengen en sinds de lancering zijn de potten mondjesmaat te vinden in de Spaanse supermarkten. Dat is ook wel logisch want de pot die bij Mercadona 5 euro kost heeft in andere winkels een verkoopprijs van 60 euro.

Sisbela is een anti verouderingscrème die de Mercadona verkoopt en welke geproduceerd wordt door het bedrijf Star Healthcare. Dit bedrijf uit Granada is ook de producent van een soortgelijke anti verouderingscrème die in andere winkels voor 60 euro per pot onder de naam Revitalizing de Alain verkocht wordt. Het bedrijf zelf heeft al aangegeven dat ze de producent zijn van beide producten en verklaart het prijsverschil van 55 euro in de afname van de parfumerieën en Mercadona waarbij de eerste kleine hoeveelheden koopt maar Mercadona met tienduizenden tegelijk de crèmes inkoopt en dus ook goedkoper kan inkopen en verkopen. De bestanddelen van beide crèmes zijn echter precies hetzelfde met als enige verschil de verpakking en het parfum … en uiteraard de prijs 🙂

De crème heeft als belangrijke ingrediënten ribonucleïnezuur (RNA) en deoxyribonucleïnezuur (DNA) die het verouderingsproces blijken af te remmen, niet stoppen want ouder worden we allemaal natuurlijk. Deze crème wordt onder de naam Revitalizing de Alain voor 60 euro per pot verkocht in de traditionele parfumerieën in Spanje, niet bij drogisten want die bestaan niet in het land.

Het probleem is dat de crèmes zo populair zijn bij de Mercadona supermarkten dat deze nog maar mondjesmaat te vinden zijn. Geïnteresseerden zoeken vaak vergeefs naar de revolutionaire crème en struinen supermarkten af op zoek naar Sisbela. Als deze al gevonden wordt kopen klanten meteen meerdere potten tegelijk waardoor de voorraad kleiner wordt. Samen met de “aceite de oliva” of crème met olijfolie die voor 2 euro voor 2 potten verkocht worden, zijn het op dit moment de grootste verkopers bij de Mercadona supermarkten in Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 13 reacties
  1. Ik heb ook de laatste 3 potten kunnen vinden en erna nog 3 verschillende mercadona gekeken maar niks meer. Is het trouwens een crème voor dag en nacht?

  2. mijn vrouw gebruikt dit al jaaaaaaaren en ze ziet er nog altijd 40 uit : fantastisch!!!!
    ik daarentegen….komt door die spiegels denk ik…..

  3. Remco, in de 2e alinea staat dat het een verouderingscreme is…. Je bent het woordje ‘anti’ vergeten … 😉

  4. Mijn vrouw is al maanden op zoek naar deze creme. Uiteraard voor haar moeder hahaha. In en rondom Playa d’Aro al maanden uitverkocht.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken