skip to Main Content
Kleine tornado zorgt voor schade in haven Barcelona
El Periodico

Kleine tornado zorgt voor schade in haven Barcelona

BARCELONA – Een kleine tornado heeft afgelopen zondagmiddag voor aardig wat paniek en materiële schade gezorgd toen deze de haven van Barcelona trof. De tornado raasde over de parkeerplaats van een Balearia ferry aan de Moll de Princip d’Espanya waar enkele auto’s schade opliepen. 

Volgens de website Betevé vond de tornado rond 18 uur zondagmiddag plaats. De harde wind heeft samen met de tornado voor veel materiële schade gezorgd aan gebouwen en met name wachtende auto’s voor een ferry richting de Balearen. 

Ook de inzittenden van een bus die de maatschappij Balearia gebruikt om passagiers naar verschillende terminals te brengen, werd getroffen door de tornado. Daarbij kwam iedereen met de schrik vrij en raakte niemand gewond.

Op internet werden verschillende foto’s en video’s gedeeld van de tornado, ook van een passagier van het cruiseschip Oasis of the Seas.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken