skip to Main Content
Verkoop je huis in Spanje sneller met deze manier van drone opnames
123rf

Verkoop je huis in Spanje sneller met deze manier van drone opnames

MADRID – Ok, het is wellicht niet voor iedereen weggelegd en het is waar dat niet iedereen zo’n grote woning en enorme tuin heeft als de hoofdpersoon in deze video. Het gaat om de drone-piloot Mr Steele die op een wel heel bijzondere manier zijn woning en tuin aan iedereen laat zien door gebruik te maken van een drone en heel veel precisie vlieg kennis.

Deze manier van een huis presenteren heeft de naam ‘House Tour’ gekregen wat niet meer of minder is dan een tour door een woning, garage en tuin om het object op een spectaculaire wijze aan anderen te laten zien. In het geval van de video van Mr Steele gaat het om slechts een show van zijn kunsten en niet om een verkoopvideo maar dat zou het wel kunnen zijn.

Er wordt al veel gebruik gemaakt van drone-opnames om een woning van binnen, buiten en van boven te laten zien wat een extra dimensie geeft aan de verkoop van een woning. Maar de manier waarop Mr Steele dit doet is wel zeer spectaculair en niet weggelegd voor iedereen.

Hieronder twee video’s, de eerste video is de House Tour video zelf en de tweede is de Making Off voor diegene die het ook wil proberen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Ik stel mij daar toch wel vragen bij: Wat met de privacy van de omwonenden ? Dit is nu een groot grondstuk, maar wat met een grondstuk van bv. 1000 m² !!!
    Privacy, persoonlijke levenssfeer, privésfeer of eigenruimte schermt personen of groepen af van bespieding en beïnvloeding.
    Het is een universeel mensenrecht, een fundamentele vrijheid en een grondrecht.

  2. Mooi filmpje, maar zoiets laten maken in dezelfde kwaliteit afgewerkt door een studio kost je toch ongeveer 5.000 Euro als je dit zelf niet kan. Niet iedere potentiele koper heeft zin of tijd om 10 minuten filmpjes te bekijken per huis, bij het selecteren en oriënteren van beschikbare huizen. In 2e instantie is het wel leuk, als je al een shortlist hebt. Primair zullen mensen waarschijnlijk wel voor de snelheid blijven kiezen om te browsen door foto en prijs op een aanbod website.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken