Netflix gaat nieuwe serie opnemen in Ronda en Barcelona

Netflix gaat nieuwe serie opnemen in Ronda en Barcelona
Beeld: 123rf & Netflix

Netflix gaat nieuwe serie opnemen in Ronda en Barcelona

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Netflix heeft opnieuw gekozen voor een locatie in de provincie Málaga voor de opnames van een nieuwe Netflix Original serie. Eerder werden al opnames gemaakt voor de serie ‘Warrior Nun’ en nu komt daar een nieuwe Spaanse serie vol met intriges bij. Het productiebedrijf Filmax is op zoek naar kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud die mee willen doen in de serie die ook deels wordt opgenomen in Barcelona.

Er is nu nog niet veel informatie bekend maar wel dat de serie zich afspeelt in de negentiger jaren in een klein stadje met een mijn traditie en als onderwerp de raadselachtige wereld van sektes heeft. De voorlopige naam van de serie die het verhaal verteld van de avonturen van Eva en Sofia wiens ouders verdwijnen, is ‘Feria’ (Fair of Kermis) maar dat kan nog veranderen.

De productiemaatschappij Filmax heeft al verschillende castings gerealiseerd voor de hoofdrolspelers en om andere kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud te zoeken die mee willen doen in een Netflix serie. 

Ouders kunnen nog steeds hun kinderen opgeven via feriacasting@gmail.com. De opnames zullen waarschijnlijk plaats vinden tussen november 2020 en maart 2021 in zowel Barcelona als Ronda.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.