Search
menu
Search

Netflix gaat nieuwe serie opnemen in Ronda en Barcelona

Netflix gaat nieuwe serie opnemen in Ronda en Barcelona
Beeld: 123rf & Netflix

Netflix gaat nieuwe serie opnemen in Ronda en Barcelona

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Netflix heeft opnieuw gekozen voor een locatie in de provincie Málaga voor de opnames van een nieuwe Netflix Original serie. Eerder werden al opnames gemaakt voor de serie ‘Warrior Nun’ en nu komt daar een nieuwe Spaanse serie vol met intriges bij. Het productiebedrijf Filmax is op zoek naar kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud die mee willen doen in de serie die ook deels wordt opgenomen in Barcelona.

Er is nu nog niet veel informatie bekend maar wel dat de serie zich afspeelt in de negentiger jaren in een klein stadje met een mijn traditie en als onderwerp de raadselachtige wereld van sektes heeft. De voorlopige naam van de serie die het verhaal verteld van de avonturen van Eva en Sofia wiens ouders verdwijnen, is ‘Feria’ (Fair of Kermis) maar dat kan nog veranderen.

De productiemaatschappij Filmax heeft al verschillende castings gerealiseerd voor de hoofdrolspelers en om andere kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud te zoeken die mee willen doen in een Netflix serie. 

Ouders kunnen nog steeds hun kinderen opgeven via feriacasting@gmail.com. De opnames zullen waarschijnlijk plaats vinden tussen november 2020 en maart 2021 in zowel Barcelona als Ronda.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?