skip to Main Content
Gemeenten aan de Costa del Sol ook flink getroffen door hevige regenval
Diario Sur

Gemeenten aan de Costa del Sol ook flink getroffen door hevige regenval

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Gemeenten aan de Costa del Sol ook flink getroffen door hevige regenval

Diario Sur

MÁLAGA – De regen en storm hebben op veel plaatsen langs de Middellandse Zeekust voor problemen en zelfs doden gezorgd en naast de ellende op Mallorca hebben ook diverse gemeenten in de provincie Málaga te maken gehad met de gevolgen van de hevige regenval op dinsdagavond.

In gemeenten zoals Los Reales, Ojén, Marbella, Coín en Cártama en diverse andere gemeenten in de Axarquia regio werden hoge hoeveelheden regenwater geregistreerd. Terwijl er op Mallorca 230 l/m2 werd geregistreerd was dat in bijvoorbeeld Los Reales 246 l/m2, in Ojén 174 l/m2, Coín 173 l/m2 en andere plaatsen tussen de 20 en 70 l/m2.

Wegen waren afgesloten, bomen versperren wegen, rotsen en modder kwamen naar beneden, containers werden door de kolkende watermassa meegesleurd en auto’s en woningen liepen vol met water.

Rivieren waren bomvol met regenwater wat alle kanten op ging en alles wat het onderweg tegenkwam meesleurde waardoor er bomen, takken, afval en van alles en nog wat vervoerd werden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken