skip to Main Content
Nederlandse drugs-crimineel aangehouden vanwege explosief Marbella
Archieffoto

Nederlandse drugs-crimineel aangehouden vanwege explosief Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Nederlandse drugs-crimineel aangehouden vanwege explosief Marbella

Archieffoto

MÁLAGA – De politie heeft een Nederlandse inwoner van Marbella aangehouden voor het plaatsen van een explosief in een wijk in zijn woonplaats. Het explosief werd eind september bij toeval gevonden in een prullenbak waarna het politieonderzoek begon en men de Nederlander kon aanhouden.

Blijkbaar gaat het om een 33-jarige Utrechtenaar die bekend is in het criminele drugscircuit en ook bekend is vanwege wapens en explosieven. Tijdens de huiszoeking wisten agenten meerdere wapens en munitie te vinden.

De Nederlander van Marokkaanse afkomst wordt gezien als de verantwoordelijke van het plaatsen van het explosief. Volgens de pers gaat het om een zelfgemaakte bom die in een zak in een prullenbak werd geplaatst.

De zak werd bij toeval gevonden door een veiligheidsmedewerker van de wijk Alto de los Monteros in Marbella die meteen de politie waarschuwde die na een korte inspectie de explosievendienst van de Policía Nacional erbij haalde die de bom na inspectie gecontroleerd tot ontploffing bracht.

De 33-jarige gearresteerde Nederlander is lid van een criminele bende gespecialiseerd in drugshandel, afpersing, ontvoering en het gebruik van vuurwapens en explosieven.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 18 reacties
 1. Ik voel me zwaar beledigd bij iedere crimineel als er “Nederlander” bij staat en zoals bijn altijd het betreft om een M of T of P. Laat de media gewoon de afkomst van criminelen vermelden, des te eerder zal de Nederlandse bevolking snappen dat we moeten stoppen met de invoer van nog meer ellende. Wat er nu is kost al zoveel geld en tijd dat de politie al nergens anders voor heeft. Over de kosten ervan nog maar te zwijgen.

 2. Marokkaan of Nederlander, een Utrechtenaar is het iig niet. Iemand uit mijn stadsie is een Utrechter. Utrechtenaar is een zogenaamd scheldwoord voor homo’s. En ik hou van homo’s dus die scheld ik niet uit. En dit bericht is bedoeld met een knipoog, zeker naar Remco. Voordat iedereen over mij heenvalt…
  Waar hij ook vandaan komt en welke kleur hij heeft, ik hou ook niet van mensen die dingen opblazen.

 3. Iemand die een Nederlands paspoort heeft is ook een Nederlander en dat is erkend door de Nederlandse wet .
  Dan maakt het niet uit welk afkomst die heeft.

  1. En dan toch mogen ze meestal nog voor Marokko voetballen….das ook apart als ze Nederlander zijn. We raken er zo van in de war, dat ze die dubbele nationaliteiten maar eens moeten afschaffen. Of je bent Nederlander of niet, kies je ervoor om een andere nationaliteit te hebben, prima, maar laten we wel ff een man een man en een paard een paard noemen.

 4. Niet zo ‘groen-links’ spastisch reageren als het over Mocro’s gaat svp.
  Heeft niets met discriminatie, maar alles met daadwerkelijke beleving te maken.

  1. Zo is het, kijk eens naar Opsporing Gezocht, en kom dan nog eens aan met dat het allemaal ¨Nederlanders¨ zijn die ze daar als verdachten tonen.
   Dat ze een NL paspoort hebben maakt ze nog geen Nederlander vind ik, hoe dat ook in de wet of in het NL paspoort staat, dat boeit me niets. Dat vinden ze overigens zelf ook niet kennelijk, want kijk even wat er gebeurd als Turkije wint met voetbal of als er politieke kopstukken naar Nederland komen, dan staan ze met de vlag te zwaaien en zich te misdragen in het verkeer en in de binnenstad en over HUN grote leider (met snor) te balken….en ze zwaaien dan niet met het rood-wit-blauw heh, zelfde geld voor lui uit Marokko. Ze zijn Nederlander totdat ze uiting kunnen geven aan hun oorspronkelijke vaderland. En dan heb ik het nog maar even niet over dat asociale gedrag als ze een bruiloft hebben en het hele verkeer vast zetten en voor levensgevaarlijke situaties zorgen.

   En nee, dit is inderdaad geen racisme, dit zijn zoals Dirk dat terecht noemt, daadwerkelijke belevingen en duidelijke feiten. Mensen die daar hun ogen voor sluiten, zijn de oorzaak van het bankroet van het vrije Nederland en het vrije Westen zoals we dat kenden!

 5. Redactie : je hebt helemaal gelijk !! Die kerel heeft de Nederlandse nationaliteit en voor de haters hier als je dat niet leuk vind heb je mooi pech ! Merk dat hier veel racisten tussen zitten vergeet niet we zijn allemaal mensen van vlees en bloed of zij die paar die hier reageren anders of superieur schaam jullie !!!

  1. Sinds wanneer is iemand een racist als die met feiten aankomt zetten en zaken benoemt zoals ze domweg zijn en gebeuren? We zijn allemaal mensen van vlees en bloed, maar als ik in Ankara iets lelijks roep over de grote boze leider daar, dan verdwijn ik van het toneel en met een beetje pech voorgoed. Hoe noemen we dat dan?
   Maar in Nederland mogen ze politieke leiders bedreigen met de dood en proberen ze mensen monddood te maken. Doen ze dat in hun eigen land, ja ja, ik zeg het, hun eigen land, dan worden ze afgemaakt.

   De reacties van mensen hier, hebben niets met haten te maken, maar puur met wat ze meemaken in hun omgeving en meekrijgen van familie die nog in Nederland woont.
   Nogmaals, als je je ogen wilt sluiten voor de feiten en alles maar goed wilt praten, dan ben je medeschuldig aan het kapot maken van je eigen Nederlandse maatschappij met al haar normen, waarden en gewoonten! Nee, ik ben geen racist, maar ik verdom het om maar opzij te gaan voor mensen die vinden dat Nederlanders zich in hun eigen land moeten gaan aanpassen aan immigranten waar die ook vandaan mogen komen.

 6. Een marokkaan heeft 2 paspoorten Nederlands en Marokkaans. Dus als het om criminele activiteiten gaat is het een Marokkaan.

   1. Daarom hebben we het tegenwoordig over licht getint, als er iets ergs gebeurd kun je vrijwel 100% met zekerheid zeggen dat de dader licht getint is.

   2. Aangezien hij ook een Marokkaans paspoort heeft is hij dus ook Marokkaan. Lijkt wel of zodra het M woord wordt genoemd overal de alarmbellen afgaan!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken