Málaga in de top 20 lijst van beste kerstmarkten in Europa

Málaga in de top 20 lijst van beste kerstmarkten in Europa
Beeld: Muelle Uno

Málaga in de top 20 lijst van beste kerstmarkten in Europa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – de website European Best Destinations heeft de 2021-lijst met beste en gezelligste kerstmarkten van dit jaar gepubliceerd. De nummer een op die top 20 lijst is de kerstmarkt in Basel in Zwitserland maar naast o.a. twee Belgische vermeldingen heeft ook Spanje een plaatsje op deze lijst weten te veroveren. En dan hebben we het niet over Madrid of Barcelona maar de kerstmarkt op de Muelle Uno in Málaga heeft de 20e positite gehaald.

De top 20 lijst van de beste en gezelligste kerstmarkten in 2021 heeft slechts een Spaanse vermelding. De kerstmarkt van Basel in Zwitserland is dit jaar tot de allerbeste kerstmarkt van Europa gekroond. De kerstmarkt Winter Wonders in Brussel staat op een vijfde plaats op deze lijst terwijl de kerstmarkt in Brugge op een veertiende plaats staat. Er staan geen Nederlandse kerstmarkten op de top 20 lijst.

De enige Spaanse vermelding staat helemaal onderaan op de twintigste plaats en dat is de kerstmarkt op de Muelle Uno in Málaga. Deze kerstmarkt wordt omschreven als de zonnigste kerstmarkt met uitzicht op zee, wat wil je nog meer. 

De combinatie met de kerstverlichting in de Calle Larios met het licht- en muziekspektakel maakt de kerstpret helemaal goed in de hoofdstad van de Costa del Sol. De kerstmarkt is te bezoeken van 26 november 2021 tot en met 5 januari 2022.

Overigens wist Málaga met de kerstverlichting in de Calle Larios ook al op een negentiende plaats te eindigen op de top 20 lijst van Beste Europese steden wat betreft de kerstverlichting. De licht- en muziekshow is in de emblematische winkelstraat te zien van 26 november 2021 tot en met 5 januari 2022.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.