Man steelt bus en veroorzaakt veel schade in Benidorm

Man steelt bus en veroorzaakt veel schade in Benidorm
Beeld: Twitter

Man steelt bus en veroorzaakt veel schade in Benidorm

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – Maandagnacht heeft en man een bus gestolen en voor veel schade gezorgd door zo’n twee kilometer door het oude centrum te rijden en geparkeerde voertuigen omver te rijden. De bus werd gestolen op een parkeerplaats aan de Cami del Salt de l’Aigua terwijl de rijdende dief kon worden aangehouden in de Avenida de Bélgica.

De passagiersbus werd gestolen op de Cami del Salt de l’Aigua vlakbij het Palau d’Esports naast de afslag naar Benidorm van de N-332 in de richting van Alfaz del Pi. Een man, wiens identiteit en nationaliteit niet officieel bekend zijn gemaakt, stal de bus rond 3.40 uur maandagnacht nadat hij de sleutels uit een kantoor had gestolen waarmee hij de bus kon openen.

Daarna reed de man de parkeerplaats af waarna hij zo’n twee kilometer ongecontroleerd door de straten van het centrum van Benidorm reed. Daarbij reed hij tegen geparkeerde auto’s en reed hij geparkeerde scooters en motoren omver. De man reed door de Els Tolls wijk over de Avenida de Andalucía en daarna over de Calle Grecia (waarschijnlijk) tegen het verkeer in.

Daarbij reed de man langs een politiekantoor waar ook een patrouillewagen werd geraakt. Uiteindelijk kon de politie de bus-dief arresteren op de Avenida de Bélgica. Er wordt in de kranten geschreven over mogelijk een buitenlandse toerist maar dat is niet bevestigd. Het is ook niet bekend wat het motief was voor de diefstal van de bus.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.