Man steelt bus en veroorzaakt veel schade in Benidorm

Man steelt bus en veroorzaakt veel schade in Benidorm
Beeld: Twitter

BENIDORM – Maandagnacht heeft en man een bus gestolen en voor veel schade gezorgd door zo’n twee kilometer door het oude centrum te rijden en geparkeerde voertuigen omver te rijden. De bus werd gestolen op een parkeerplaats aan de Cami del Salt de l’Aigua terwijl de rijdende dief kon worden aangehouden in de Avenida de Bélgica.

De passagiersbus werd gestolen op de Cami del Salt de l’Aigua vlakbij het Palau d’Esports naast de afslag naar Benidorm van de N-332 in de richting van Alfaz del Pi. Een man, wiens identiteit en nationaliteit niet officieel bekend zijn gemaakt, stal de bus rond 3.40 uur maandagnacht nadat hij de sleutels uit een kantoor had gestolen waarmee hij de bus kon openen.

Daarna reed de man de parkeerplaats af waarna hij zo’n twee kilometer ongecontroleerd door de straten van het centrum van Benidorm reed. Daarbij reed hij tegen geparkeerde auto’s en reed hij geparkeerde scooters en motoren omver. De man reed door de Els Tolls wijk over de Avenida de Andalucía en daarna over de Calle Grecia (waarschijnlijk) tegen het verkeer in.

Daarbij reed de man langs een politiekantoor waar ook een patrouillewagen werd geraakt. Uiteindelijk kon de politie de bus-dief arresteren op de Avenida de Bélgica. Er wordt in de kranten geschreven over mogelijk een buitenlandse toerist maar dat is niet bevestigd. Het is ook niet bekend wat het motief was voor de diefstal van de bus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

10
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
D

Ai engelsen en drank dat is altijd een combinatie die overlast bezorgd, heb het al vaak gezien. Probleem is ze kunnen niet drinken met maten, is altijd te veel…

Rob

Ik lees net, dat het , uiteraard, om een Brit ging. Ja Koos, jij noemt het speculatie, ik noem het gezond verstand. Ze hebben deze idioot gelukkig wel meteen de gevangenis in gegooid. Daarna graag een levenslang toegangsverbod tot Spanje.

Koos

En Rob waar lees jij dat dan ik kan daarover niets vinden dus kun je me een beetje op weg helpen waar het bericht over die Brit te vinden is.

Rob

Diarioinformacion.com
Maar je kunt natuurlijk ook gewoon geloven wat ik zeg……..

Koos

Rob heb ik nog niets aan , ik kan het nog steeds niet vinden geef me een directe link naar het artikel. En sorry standaard geloof ik niemand iedereen zal zijn of haar verhaal duidelijk moeten bewijzen want de mens wordt veels te veel belazerd.

Rob

Precies Eric. Als de autoriteiten iets te verhullen hebben, gaat het meestal om Britten. De economische belangen rondom dit zwaar overlast gevende volk zijn zo groot, dat ze keer op keer uit de wind gehouden worden.

Eric

Gokje: dronken Engelse toerist ?

Anoniem

95%

Koos

Allemaal speculatie, misschien is het wel een illegale Marokaan. We weten het niet en vraag me af of we dat ooit te weten gaan komen. Wat erger is dat de mensen met schade deze waarschijnlijk nooit vergoed zullen gaan krijgen aangezien de verzekering van de bus dit echt niet gaat uitkeren. Verhalen op persoon in kwestie zal ook geen zooien aan de dijk zetten kortom men kan fluiten naar een vergoeding. Het zal je bezit maar wezen.

Anoniem

Ander gokje een immigrant die ergens inbrak en op de sleutels van de bus uitkwam. Zware misdaden door illegalen (zeg licht getinten) worden vrijwel altijd verzwegen. En in Benidorm zitten tegenwoordig meer Russen dan Engelsen. Russen zuipen 3x zoveel als de Engelsen maar daar rept men nooit over.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.