skip to Main Content
Nederlandse vader en zoon bij drugsvangst Almería opgepakt

Nederlandse vader en zoon bij drugsvangst Almería opgepakt

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – Afgelopen week werden in de kuststad Almería een Nederlandse vader en zijn zoon door de Spaanse politie opgepakt bij een actie tegen een internationaal drugsnetwerk. Buiten diverse arrestaties werd er ook 2.600 hasj in beslag genomen verdeeld over 88 pakketten die op het moment van arrestatie geladen werden in een Duitse vrachtwagen.

In totaal werden er vijf verdachten aangehouden, twee Spanjaarden, een Ier en dus de Nederlandse vader met zijn zoon. Een zesde verdachte wist te ontvluchten zo meld de Spaanse politie die in samenwerking met Europol het drugsnetwerk wist te vinden.

De verdachten werden op heterdaad betrapt toen zij 88 hasjpakketten aan het overladen ware naar een vrachtwagen met Duits kenteken. De drugs lagen verstopt ergens in een loods tussen de plaatsen Almería en Murcia. Volgens de politie handelde de drugsbende op internationaal vlak en werden er op grote schaal drugs vervoerd naar andere landen.

De politieactie bestond uit agenten van de Spaanse en Duitse politie en medewerkers van Europol die samen dit multinationale drugsnetwerk wisten op te rollen. Bewijsmateriaal lijkt erop te wijzen dat de transportbedrijven werden gerund door de leden van de bende – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken