skip to Main Content
KitKat pizza zorgt voor veel discussie in Spanje

KitKat pizza zorgt voor veel discussie in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het is binnenkort Valentijnsdag en dus bedacht Telepizza een nieuwe romantische pizza bestaande uit een pizzabodem, KitKat ingrediënten en warme chocolade. De Telepizza Sweet is uiteraard niet de gewone pizza en zal een geweldige ervaring zijn voor degene die van chocolade en natuurlijk KitKat houden. Er zijn echter ook heel veel mensen die het belachelijk vinden omdat een pizza niet zoet moet zijn en al helemaal niet met chocolade erop. Daarnaast worden de pizza’s niet helemaal zoals beloofd thuis bezorgd.

Ondertussen lacht Telepizza natuurlijk want al deze commotie op onder andere de sociale media netwerken zoals Facebook en Twitter zorgen voor extra gratis reclame. Of mensen nu positief of negatief zijn over de KitKat pizza, er wordt over gesproken en ongetwijfeld zullen er veel kritische mensen zijn die de chocolade pizza toch zullen proberen.

En zeg nou zelf … wie houdt er nu niet van pizza én van chocolade? De KitKat pizza is een samenwerking tussen chocolademaker Nestlé en het pizzabedrijf Telepizza. De pizza bestaat uit een normale pizzabodem met in het midden een ronde plaats waar warme chocolade in geplaatst kan worden. Rondom dat gat liggen ingrediënten die normaal in een KitKat zitten en die dus als extra nog eens in de chocolade gedumpt kunnen worden hhmm (of niet hhmm). De Pizza is bedoeld als dessert en niet als hoofdgerecht.

Het probleem is alleen dat de pizza die Telepizza beloofd niet helemaal eruit ziet zoals aangegeven op de foto’s als deze eenmaal thuis wordt bezorgd. Uiteraard waren er veel mensen die deze chocolade pizza meteen bestelden maar zeer teleurgesteld waren toen de pizza eenmaal thuis geleverd werd. Bekijk voor de resultaten maar eens de Twitter berichten hieronder.

Het grootste probleem is natuurlijk dat de warme chocolade in het midden van de pizza niet echt bedoelt is om achterop een scooter rondgebracht te worden en als de doos eenmaal opengemaakt wordt de chocolade over de hele pizza ligt. Voor degene die het alsnog willen proberen, de pizza wordt voor 5,95 euro aangeboden en kan nu al besteld worden, ook via internet.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Als je het zo geleverd krijgt ziet het eruit als etensresten ( op andere manier leveren, potje chocolade of zo …… )
    Of het lekker is kan je niet weten. Proeven maar !

  2. Creatief idee, dan zal de chocolade binnen in wat dikker gemaakt moeten worden, maar dat zal niet zo moeilijk zijn voor deze ambitieuze pizza bakker.

  3. Bij de Pizzeria La Piscina in ORBA, hebben ze al jaren een pizza met chocolade (en slagroom!!).
    Op de kinderfeestjes een gewilde pizza. Ik heb het geproefd en de pizza is………zalig !!!!
    Ja je moet wel van chocolade (en evt. slagroom) houden !!!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken