skip to Main Content
Vijf gewonden na ontploffing plezierjacht voor de kust van Tenerife (video)

Vijf gewonden na ontploffing plezierjacht voor de kust van Tenerife (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TENERIFE – Vijf passagiers van een luxe plezierjacht hebben het water in moeten springen nadat de boot waarop ze zaten ontplofte. Het voorval deed zich voor bij de kust van de gemeente Adeje en de Puerto Colon, in het zuiden van het Canarische Eiland Tenerife. De nationaliteit van de gewonden is nog niet bekend gemaakt maar wel dat het om een man en vier vrouwen gaat. Zij werden uit het water gered en naar het ziekenhuis gebracht met o.a. brandwonden.

Door nog onduidelijke oorzaak vatte het plezierjacht vlam en moesten de aanwezigen, vier vrouwen en een man, de zee inspringen om aan de ontploffing te ontkomen. Het voorval deed zich deze zaterdag rond 11.40 uur voor bij de gemeente Adeje. De kustwacht werd gewaarschuwd waarna er twee boten en een helikopter naar de ontplofte boot trokken om de aanwezigen uit de zee te redden en de vlammen te doven.

De kranten hebben de nationaliteiten van de inzittenden niet vermeld maar men weet wel dat het om een 45-jarige man gaat en vier vrouwen van 27, 35, 25 en 27 jaar. Alle vijf de personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht vanwege brandwonden en andere problemen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken