skip to Main Content
Navigatiemenu

Vijf gewonden na ontploffing plezierjacht voor de kust van Tenerife (video)

TENERIFE – Vijf passagiers van een luxe plezierjacht hebben het water in moeten springen nadat de boot waarop ze zaten ontplofte. Het voorval deed zich voor bij de kust van de gemeente Adeje en de Puerto Colon, in het zuiden van het Canarische Eiland Tenerife. De nationaliteit van de gewonden is nog niet bekend gemaakt maar wel dat het om een man en vier vrouwen gaat. Zij werden uit het water gered en naar het ziekenhuis gebracht met o.a. brandwonden.

Door nog onduidelijke oorzaak vatte het plezierjacht vlam en moesten de aanwezigen, vier vrouwen en een man, de zee inspringen om aan de ontploffing te ontkomen. Het voorval deed zich deze zaterdag rond 11.40 uur voor bij de gemeente Adeje. De kustwacht werd gewaarschuwd waarna er twee boten en een helikopter naar de ontplofte boot trokken om de aanwezigen uit de zee te redden en de vlammen te doven.

De kranten hebben de nationaliteiten van de inzittenden niet vermeld maar men weet wel dat het om een 45-jarige man gaat en vier vrouwen van 27, 35, 25 en 27 jaar. Alle vijf de personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht vanwege brandwonden en andere problemen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Plaats een reactie op dit artikel:

  • Via SpanjeVandaag
  • Via Facebook
  • Via Google+

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. Dat zal zeker gebeuren in het geval van schelden, persoonlijke aanvallen en reacties die niets met een bepaald artikel te maken hebben.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!

Loading Facebook Comments ...
Back To Top