skip to Main Content
Britse familie verstopt jaar lang lichaam overleden oma in huis in Istán
Pixabay

Britse familie verstopt jaar lang lichaam overleden oma in huis in Istán

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Een Britse vrouw en haar dochter hebben bijna een jaar lang met het levenloze lichaam van de overleden grootmoeder geleefd in een woning in het dorp Istán. De Guardia Civil heeft het gemummificeerde lichaam van de vrouw gevonden waarvan vermoed wordt dat ze 24 uur na de Britse moederdag in 2018 is overleden.

De politie vond het lichaam van de grootmoeder verstopt tussen de muur en een matras, verpakt in plastic onder diverse dozen. De overleden vrouw was aangekleed in normale kleding met om haar heen diverse lege luchtverfrissers. Zoals het er nu naar uitziet hebben de dochter en kleindochter gedurende een jaar lang met het lijk in huis gewoond.

De macabere vondst van het gemummificeerde lichaam werd afgelopen zaterdagnacht gedaan in een woonwijk in het dorp Istán, provincie Málaga. De politie ging uiteindelijk naar de woning omdat de ex-man van de vrouw de situatie had ontdekt en tegen zijn dochter had gezegd naar de politie te gaan.

Afgelopen zomer werd er al geklaagd over vreemde geuren in de woning van de Britse familie maar de politie meende toen dat dit te wijten was aan de honden die de familie heeft.

De politie vermoedt dat de dochter en kleindochter de dood van de grootmoeder niet hebben aangegeven om de kosten van een begrafenis te betalen en om waarschijnlijk het pensioen van de overleden vrouw te incasseren. Het is nu nog niet bekend hoe en wanneer de vrouw om het leven is gekomen maar het lijkt erop dat dit op natuurlijke wijze is gebeurd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
  1. Hier wordt je niet alleen stil van ! Het geeft ook nog eens een beroerd gevoel in de maagstreek.! Heeft het te maken met radeloosheid , geld-zorgen enz. Of gewoon weg de bestaande situatie zolang als mogelijk in stand proberen te houden door niets te melden. Bizar en onmenselijk.! Daarom ook ben ik steeds voorzichtiger met omgaan van het zoals men het noemt het mensenras waar ik veel vraagtekens achter heb staan.????? Een rare en vreemde gang van zaken op deze aardbol.! Geen beschaving te bekennen. Volgens allerlei verhalen uit diverse geloven. Bestaat de hel. En die is echt op deze planeet. Wat een primitieve puinhoop. Ben er helemaal klaar mee. Ik vertrouw niemand . Nobody never..! De aarde versus lavabol . Niet meer te bevatten deze inmense ruimte en daarboven is het nog erger . Luguber het totale leven. De evolutie rammelt aan alle kanten.!

    1. Ik ben het helemaal met je eens. Het wordt tijd dat we onszelf afschaffen, opheffen, uitroeien, geef het maar een naam.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by