Geniet van foto’s van het oude Ibiza

Geniet van foto’s van het oude Ibiza
Beeld: Instituto del Patrimonio Cultural de España

Geniet van foto’s van het oude Ibiza

IBIZA – Het Instituut voor Cultureel Erfgoed van Spanje heeft op haar website duizenden foto’s geüpload die zijn gemaakt door Juan Miguel Pando Barrero (1915-1992) tijdens zijn uitgebreide carrière als fotograaf, waaronder 118 die hij maakte in de steegjes van Dalt Vila, de jachthaven en sa Penya tijdens hun verblijf op het eiland Ibiza op 22 juni 1962.

Deze oude foto’s van de vijftiger en zestiger jaren uit de vorige eeuw zijn samen met duizenden andere foto’s van tal van locaties in Spanje te vinden op de website van het ‘Instituto del Patrimonio Cultural de España ’. Deze foto’s zijn gratis en door iedereen op deze website te bekijken.

Wij hebben een kleine collectie gemaakt van oude foto’s van het Balearen eiland Ibiza . Zeker weten dat veel Ibiza-gangers iets zullen herkennen al ziet het er nu meer dan 70 jaar later natuurlijk heel anders uit.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.