Search
menu
Search

SpanjeMarktplaats breidt uit met Tinberdog marktplaats voor hondenliefhebbers

SpanjeMarktplaats breidt uit met Tinberdog.com marktplaats voor hondenliefhebbers
Beeld: Canva

SpanjeMarktplaats breidt uit met Tinberdog marktplaats voor hondenliefhebbers

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Het aantal huishoudens dat een of meerdere honden bezit, is tijdens de corona-pandemie gestegen en de hondeneigenaars zijn steeds meer geld uit aan het geven aan hun geliefde huisdieren of gezelschapsdieren. Honden brengen ons immer in een beter humeur, dragen bij aan een gezond gedrag, helpen ons te herstellen van ziekte en houden ons veilig. Bij alles wat onze honden voor ons doen, is het belangrijk dat we goed voor onze viervoeters zorgen. Anno 2022 telt Spanje meer dan 5,5 miljoen hondeneigenaren, Nederland 3 miljoen en België 1,5 miljoen hondeneigenaren en zij kunnen allemaal terecht op Tinberdog.com.

Om de hondeneigenaren het makkelijk te maken alles wat hun dierbare en trouwe viervoeter aangaat op internet te vinden, heeft SpanjeMarktplaats een nieuwe marktplaats in het leven geroepen. Tinberdog.com is een gespecialiseerde marktplaats voor alles wat met honden te maken heeft en maakt onderdeel uit van een online netwerk van marktplaatsen, Blog en Tinberdog forum, met meer dan 15 jaar aanwezigheid in de Spaanse, Nederlandse en Europese online markt. 

Gratis adverteren.

Hondenliefhebbers en adverteerders vinden elkaar via het Tinberdog online netwerk, welke zich richt op hondenkennels, puppies, verzorging en gezondheid, hondenhotels en verblijven, adoptie van honden, gerelateerde diensten zoals hondenoppas, uitlaatservice, hondentrainingen, webshops, producten en accessoires voor honden. 

Adverteren via Tinberdog is grotendeels gratis voor de periode van 3 maanden. De marktplaats biedt voor dienstverleners een professional account waar tegen een vast bedrag voor een periode van 3 maanden onbeperkt advertenties kunnen worden geplaatst, inclusief paginaopmaak en uitgebreid advertentiebeheer mogelijkheden. Tinberdog besteed veel aandacht aan de veiligheid van haar gebruikers, lees meer hierover op Tinberdog.com/act-safely  

Spaanse Honden Charity organisaties kunnen gratis adverteren op Tinberdog. Voor support of hulp, kan men via de website contact met Tinberdog opnemen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?