SpanjeMarktplaats breidt uit met Tinberdog marktplaats voor hondenliefhebbers

SpanjeMarktplaats breidt uit met Tinberdog.com marktplaats voor hondenliefhebbers
Beeld: Canva

SpanjeMarktplaats breidt uit met Tinberdog marktplaats voor hondenliefhebbers

Het aantal huishoudens dat een of meerdere honden bezit, is tijdens de corona-pandemie gestegen en de hondeneigenaars zijn steeds meer geld uit aan het geven aan hun geliefde huisdieren of gezelschapsdieren. Honden brengen ons immer in een beter humeur, dragen bij aan een gezond gedrag, helpen ons te herstellen van ziekte en houden ons veilig. Bij alles wat onze honden voor ons doen, is het belangrijk dat we goed voor onze viervoeters zorgen. Anno 2022 telt Spanje meer dan 5,5 miljoen hondeneigenaren, Nederland 3 miljoen en België 1,5 miljoen hondeneigenaren en zij kunnen allemaal terecht op Tinberdog.com.

Om de hondeneigenaren het makkelijk te maken alles wat hun dierbare en trouwe viervoeter aangaat op internet te vinden, heeft SpanjeMarktplaats een nieuwe marktplaats in het leven geroepen. Tinberdog.com is een gespecialiseerde marktplaats voor alles wat met honden te maken heeft en maakt onderdeel uit van een online netwerk van marktplaatsen, Blog en Tinberdog forum, met meer dan 15 jaar aanwezigheid in de Spaanse, Nederlandse en Europese online markt. 

Gratis adverteren.

Hondenliefhebbers en adverteerders vinden elkaar via het Tinberdog online netwerk, welke zich richt op hondenkennels, puppies, verzorging en gezondheid, hondenhotels en verblijven, adoptie van honden, gerelateerde diensten zoals hondenoppas, uitlaatservice, hondentrainingen, webshops, producten en accessoires voor honden. 

Adverteren via Tinberdog is grotendeels gratis voor de periode van 3 maanden. De marktplaats biedt voor dienstverleners een professional account waar tegen een vast bedrag voor een periode van 3 maanden onbeperkt advertenties kunnen worden geplaatst, inclusief paginaopmaak en uitgebreid advertentiebeheer mogelijkheden. Tinberdog besteed veel aandacht aan de veiligheid van haar gebruikers, lees meer hierover op Tinberdog.com/act-safely   

Spaanse Honden Charity organisaties kunnen gratis adverteren op Tinberdog. Voor support of hulp, kan men via de website contact met Tinberdog opnemen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.