Search
menu
Search

Vrouw 22 dagen lang opgesloten door ouders en schoonvader voor exorcisme

Vrouw 22 dagen lang opgesloten door ouders en schoonvader voor exorcisme
Beeld: @policia / twitter

Vrouw 22 dagen lang opgesloten door ouders en schoonvader voor exorcisme

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

JAÉN – De Spaanse nationale politie heeft in Linares (Jaén) de ouders en de ex-schoonvader van een vrouw opgepakt. De vrouw werd tegen haar wil door hen vastgehouden voor een periode van 22 dagen. Ze kreeg nauwelijks te eten. De reden voor dit alles is dat er een ‘demon uit haar lijf verdreven moest worden’. De vrouw van 27 jaar kwam terug uit het Verenigd Koninkrijk, waar ze kortgeleden gescheiden was van haar partner, de zoon van één van de aangehoudenen. 

Op 23 januari werd de politie gewaarschuwd voor een mogelijk geval van geweld tegen een vrouw. Toen de politie bij de woning in kwestie aan kwam, werd de deur opengedaan door een man en een vrouw van Pakistaanse afkomst. De twee ontkenden dat er iets aan de hand zou zijn in de woning. Er was echter geschreeuw hoorbaar vanuit de woning. Dit geschreeuw bleef zich herhalen en de agenten concludeerden dat er toch sprake moest zijn van fysiek geweld. 

Toen de agenten de woning binnen gingen troffen ze daar een corpulente man aan die aan het worstelen was met een vrouw. Volgens de verklaring van de politie was de vrouw op het bed aanwezig en zat de man op zijn knieën bovenop haar terwijl hij haar probeerde het zwijgen op te leggen door zijn handen op haar mond te houden. De agenten arresteerden de man en constateerden dat de vrouw, die erg nerveus was en niet stopte met huilen, veel verwondingen had op haar armen, in haar gezicht en op haar lippen. 

De vrouw verklaarde dat ze 22 dagen lang tegen haar wil werd vastgehouden en dat ze gedurende die periode niet mocht communiceren en dat ze nauwelijks te eten kreeg. Ze kreeg alleen water, honing en suiker. Eén van de aangehoudenen verklaarde dat de vrouw iemand nodig had die haar kon genezen, omdat ze het kwaad in haar lichaam had. Dat kwaad in haar lijf was de reden dat ze gescheiden was van haar partner. 

De vrouw vertelt dat ze terug gekomen was uit het Verenigd Koninkrijk, waar ze woonde met haar man en dat ze naar het huis van haar ouders was gekomen. Daar werd ze de eerste dag al tegen haar wil vastgezet. De schoonvader was naar het huis gekomen met als doel een exorcisme uit te voeren en haar zo te genezen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?