skip to Main Content

Nederlander tuigt bedelaar af in Vigo

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VIGO – (Novum) Een 45-jarige Nederlander heeft woensdag in Vigo, in Galicië, een bedelaar met een steen op zijn hoofd geslagen. Hij zou zich geïntimideerd hebben gevoeld door de behoeftige Spanjaard. Hij is aangehouden, melden Spaanse media.

De bedelaar sprak de Nederlander aan toen die in zijn auto stond te wachten voor een stoplicht. De man vroeg volgens de krant Faro de Vigo op een agressieve manier om geld. Daar schrok de Nederlander zo van dat hij uitstapte, een steen van straat raapte en de Spanjaard te lijf ging.

Toen de bedelaar op de grond lag, kreeg hij ook nog een schop in zijn gezicht, waarna de Nederlander zich uit de voeten maakte. Even later kon hij worden aangehouden. Hij verklaarde te hebben gehandeld uit zelfverdediging. Het slachtoffer werd met zwaar letsel naar een ziekenhuis gebracht. (Novum)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend