skip to Main Content

Nederlandse vrouw met drie kilo coke gepakt op vliegveld Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Novum) Begin deze week is een Nederlandse vrouw op het Barajas vliegveld van Madrid aangehouden toen zij drie kilo coke het land binnen probeerde te smokkelen. De drugs zouden een straatwaarde van ruim honderdduizend euro hebben, zo meld een woordvoerder van de Spaanse politie.

De cocaïne zat verstopt in de dubbele bodem van de twee koffers van de vrouw. De Nederlandse, van wie de leeftijd niet bekend is gemaakt, zat op een vlucht uit Bolivia. Dat Zuid-Amerikaanse land is na Colombia en Peru de grootste cocaïneproducent ter wereld.

Een paar weken geleden werden op het vliegveld van de Spaanse hoofdstad ook al twee Nederlandse vrouwen met drugs opgepakt. Volgens de meest recente cijfers van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken zitten er in Spaanse cellen 224 Nederlanders vast voor drugsdelicten. (novum)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend