Meer corona-gevaccineerde dan corona-geïnfecteerde personen in Spanje

Meer corona-gevaccineerde dan corona-geïnfecteerde personen in Spanje
Beeld: Freepik
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Op woensdag heeft het Ministerie van Volksgezondheid aangegeven dat er op dit moment in Spanje meer gevaccineerde personen zijn dan geïnfecteerde personen. Er zijn 4,9 miljoen personen in Spanje gevaccineerd tegen het coronavirus. Op woensdag is de officiële teller van geïnfecteerde personen gestegen naar 3,1 miljoen personen.

Spanje heeft tot en met woensdag 10 maart 6.655.195 vaccins ontvangen waarvan 4.567.095 Pfizer/BioNtech; 387.600 Moderna en 1.700.500 AstraZeneca/Oxford vaccins.

Van het totaal aantal vaccins waar Spanje tot nu toe de beschikking over heeft zijn er 4.989.505 gebruikt wat 75% is. 1.447.838 personen hebben in Spanje reeds twee dosissen ontvangen, dat is 29% van het totaal aantal gevaccineerden. 3.541.667 personen hebben in ieder geval een dosis ontvangen. 

Op woensdag is het aantal officieel geregistreerde geïnfecteerde personen gestegen naar 3.178.442 personen. Volgens de officiële teller zijn er echter ook alweer 71.961 personen overleden met Covid-19. 

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de redactie. Ook het gebruik van afbeeldingen is niet toegestaan omdat deze eventueel copyright beschermd zijn. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.