skip to Main Content
Man aangehouden voor seksuele activiteiten met twee merries op Mallorca

Man aangehouden voor seksuele activiteiten met twee merries op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: Freepik

PALMA – De Guardia Civil politie heeft dinsdag een man aangehouden in de gemeente Alcúdia op het Balearen eiland Mallorca omdat hij vermoedelijk diverse keren seksuele handelingen heeft verricht met twee merries die in een stal staan. De man kon geïdentificeerd worden omdat op videobeelden van beveiligingscamera’s te zien is wat hij doet met de paarden.

Het gaat om een merrie (yegua) en een merrieveulen (potra) die in een stal in de gemeente Alcúdia staan. De eigenaren van deze paarden hadden al geconstateerd dat deze vreemde verwondingen hadden waardoor ze rekening hielden met verdachte handelingen die plaatsvonden gedurende de nacht. Daarom had men camera’s opgehangen waarop te zien is hoe de nu aangehouden man ‘s-nachts de stal binnenkort en de merries seksueel mishandeld, vermoedelijk met stokken.

De eerste constateringen van verwondingen vonden al meer dan een maand geleden plaats waarbij ook een dierenarts de merries onderzocht heeft en meende dat deze seksueel werden mishandeld of schade aan de geslachtsorganen toe werden gebracht. De eigenaren besloten daarop camera’s te installeren om zo te achterhalen wat er precies gebeurde in de stal.

Na het analyseren van de videobeelden zag men dat er een man de stal binnenkwam en vreemde seksuele dingen deed bij de twee paarden. Op de video is de dader echter niet zo heel goed te herkennen maar de agenten van de SEPRONA dienst van de Guardia Civil slaagden er toch in om de paardenverkrachter te achterhalen waarop deze aangehouden kon worden. Een onderzoeksrechter heeft hem echter alweer op vrije voeten gesteld in afwachting van het proces voor vermeende dierenmishandeling.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken