skip to Main Content
Casting voor nieuwe Netflix serie op Ibiza
Ultima Hora

Casting voor nieuwe Netflix serie op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Netflix keert terug naar het party-eiland Ibiza met een nieuwe serie gemaakt door niemand minder dan Álex Pina, de man achter de succesvolle serie ‘La Casa de Papel’ en ‘The Pier’. Net zoals in het geval van de populaire komische serie ‘Turn up Charlie’ op Netflix gaat de serie ‘White Lines’ ook over een DJ op het bekende eiland.

Ondanks dat ‘White Lines’ zich afspeelt op Ibiza zal het merendeel van de opnames plaatsvinden op buureiland Mallorca. De reden daarvoor is waarschijnlijk dat het makkelijker is om daar opnames te maken, het ongetwijfeld goedkoper is en er makkelijker huisvesting te vinden is voor het personeel tussen juni en september.

De opnames voor de andere Netflix serie over Ibiza ‘Turn up Charlie’ vonden ook plaats op Mallorca, om precies te zijn Felanitx, Santanyí, Calvià en Pollença terwijl ook dat verhaal zich op het einde van de afleveringen afspeelt op Ibiza.

Op 23 april vindt er een casting plaats op Ibiza waar gezocht wordt naar extra’s voor de serie. In totaal is Netflix op zoek naar 600 figuranten op Ibiza en Mallorca. De casting op Mallorca heeft begin april reeds plaatsgevonden en daarbij kwamen zo’n 1.200 mensen opdagen. De geselecteerde figuranten krijgen 68 euro betaald voor een werkdag van 11 uur.

Voor ‘White Lines’ zullen op Mallorca opnames gemaakt worden in Palma, Escorca, Pollença, Santa Maria del Camí en Valldemossa. Het is nog niet duidelijk waar opnames gemaakt worden op Ibiza.

‘White Lines’ is een thriller met als verhaal de verdwijning van een DJ uit Manchester. 20 jaar na zijn verdwijning duikt zijn lichaam op Ibiza op en zal zijn zus proberen te achterhalen wat er met haar broer 20 jaar daarvoor gebeurd is. Tijdens die zoektocht bezoekt ze dure jachten, grote huizen, discotheken en raakt ze verwikkeld in een web van leugens.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken