skip to Main Content
Nieuw fotografieproject met het Benidorm Eiland als onderwerp
Rodrigo Roher

Nieuw fotografieproject met het Benidorm Eiland als onderwerp

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De bekende streetphotographer Rodrigo Roher heeft een nieuw project afgerond waarbij hij foto’s heeft gemaakt op verschillende momenten, locaties en voorgronden maar altijd met het Benidorm Eiland ofwel Isla de Benidorm als achtergrond. In plaats van de rug keren naar het eiland en de wolkenkrabbers en stranden te fotograferen was voor de Spanjaard het eiland voor de kust de hoofdrolspeler.

De Spaanse fotograaf heeft tussen december 2018 en januari 2019 op verschillende plaatsen en op verschillende dagmomenten foto’s gemaakt met altijd als achtergrond de zee en in de verte op 3,5 km afstand het Benidorm Eiland, ook wel Pauweneiland genoemd.

Het gaat volgens de fotograaf om een winterse kijk op het Isla de Benidorm waarbij hij geprobeerd heeft op 29 foto’s de verschillende lichtinvallen en het dagelijkse leven op de gevoelige lens vast te leggen. Oordeel zelf of dit gelukt is met onderstaande foto’s die van deze website komen van Rodrigo Roher.

Foto’s: Rodrigo Roher

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Was in februari in Benidorm ,heb ook opnamen van “het eiland”denk wel dat mijn fotos ZEKER passen in het “project”.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by