Search
menu
Search

Seksueel getinte wafelzaak in de provincie Toledo: zou jij de Tentación Waffle proberen?

Seksueel getinte wafelzaak in de provincie Toledo: zou jij de Tentación Waffle proberen?
Beeld: Tentación Waffle

Seksueel getinte wafelzaak in de provincie Toledo: zou jij de Tentación Waffle proberen?

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TOLEDO – In de stad Talavera de la Reina in de provincie Toledo in Castilla-La Mancha opent een wel heel bijzondere wafelzaak. Met een kwinkslag verkoopt men er onder meer wafels in de vorm van een penis. De zaak luistert naar de naam Tentación Waffle en opende afgelopen vrijdag 8 april haar deuren.

De Tentación Waffle is een pannenkoeken- en wafelhuisje waar je zowel kan bestellen om mee te nemen of om alles ter plaatse op te eten. De zaak is het geestekind van Iván Vera (31), die kortegeleden uit Bilbao naar Talavera de la Reina verhuisde en een gat in de markt zag. “Toen we wilden openen beseften we dat er een sector is die erg in trek is en niet bestond in Talavera: die van de erotische wafels. Talavera is haar vuur aan het herwinnen met veel jong bloed in het historische centrum, niet enkel op vlak van leeftijd maar ook van geest, en dat uit zich in erg vernieuwende zaken.”, vertelt Ivan gekscherend. “Wij wilden daar deel van uitmaken.”

In april ligt het accent dus op hun zelfverklaarde favoriete product: de erotische wafels. In Tentación Waffle combineert men humor en koken, en de wafels in de vorm van een penis worden dan ook gepresenteerd als een humoristische vorm van wafels. In mei worden er ook meer kindvriendelijke wafels aan het rijtje toegevoegd. Met ijs gevulde wafels in de vorm van een vis bijvoorbeeld. In het algemeen biedt Tentación Waffle ook een brede selectie aan zoete of zoute pannenkoeken, koffie en frisdranken.

En om heel eerlijk te zijn, zijn de wafels in penisvorm misschien vooral heel erg slimme marketing. Volgens Iván is de beste manier om Talavera binnen te komen die van de stevige voetafdruk. De foto’s van zijn erotische wafels gingen viraal op sociale media en … haalden nu zelfs SpanjeVandaag. Wie benieuwd is vindt Tentación Waffle in de Calle Corredera del Cristo, 3 in Talavera. Behalve maandag en dinsdag zijn ze elke dag open van 12 uur tot sluitingstijd.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?