skip to Main Content

Palau de les Arts in Valencia te huur voor huwelijken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – (Else Beekman) Het Palau de les Arts, onderdeel van de Ciudad de las Artes y las Ciencias in Valencia dat werd ontworpen door Santiago Calatrava, is vanaf de komende maand beschikbaar voor huwelijksvieringen.

Het eerste huwelijk dat in het Paleis voor de kunsten zal plaatsvinden is dat van Real Madrid-voetballer, Raúl Albiol. Hij zal met een banket voor 400 genodigden op 17 juni de ‘aftrap’ geven voor het Palau als feestlocatie.

De huwelijksceremonie van Raúl zal vooraf worden gehouden op een eveneens markante plek, Valencia’s kathedraal.

Het is niet goedkoop om het pronkstuk van Calatrava te huren voor feesten. Voor de hoofdlobby van het Palau rekent men 10.000 euro.

Inkomsten

Andere ruimten in het paleis worden al jarenlang verhuurd voor congressen en bedrijfsvergaderingen. Met de huwelijksvieringen hoopt de leiding van het paleis zijn inkomsten wat te vermeerderen, naast die komen uit abonnementen en kaartverkoop.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend