skip to Main Content

Passagiers van Barcelona funicular kabelbaan gewond bij ongeval

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – (Redactie) Dinsdag zijn zes passagiers van de bekende funicular kabelbaan in de haven van Barcelona gewond geraakt toen een van de kabels brak waardoor de bestuurder een noodstop moest maken. In totaal moesten de twee kabelbaan treinen worden gestopt waardoor zo’n 150 mensen vast kwamen te zitten.

Bij de noodstop van een van deze twee treinen raakten zes personen gewond vanwege de brute stop nabij het station aan de Paral.lel. Gelukkig raakten de zes passagiers niet ernstig gewond en konden de meesten ter plaatse worden geholpen. Drie van moesten echter toch naar het ziekenhuis worden gebracht maar later die dinsdag konden zij ook weer naar huis.

De service van de kabelbaan van de stad naar boven op de Montjuic berg werd die dinsdag en waarschijnlijk ook de volgende dagen, voortgezet door bussen tussen het Paral.lel station en het Parc de Montjuic.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend