skip to Main Content
88-jarige automobilist gaat buiten Madrid wijn kopen maar eindigt 24 uur later in Murcia

88-jarige automobilist gaat buiten Madrid wijn kopen maar eindigt 24 uur later in Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Een 88-jarige inwoner van de gemeente Fuenlabrada (Madrid) besloot in zijn auto net buiten de stad in de provincie Toledo zijn lievelingswijn te gaan kopen maar blijkbaar heeft hij dat nooit gered want 24 uur later is hij met zijn auto gevonden in Murcia, dit terwijl hij geen idee heeft hoe hij daar beland is. Toen de politie hem aantrof was hij behoorlijk gedesoriënteerd en het is een wonder dat de man er zelf goed vanaf is gekomen en gelukkig ook geen ongelukken heeft veroorzaakt gedurende zijn lange autoreis.

Agenten in Murcia vonden de man al zittend in zijn auto in een zeer gedesoriënteerde staat. De hoogbejaarde man die deze maand 89 jaar oud wordt zegt zelf dat hij om 8 uur ‘s-morgens zijn woonplaats Fuenlabrada heeft verlaten om wijn te gaan kopen in de provincie Toledo. Blijkbaar is er iets misgegaan want nog een 24 uur later werd hij gevonden in Murcia terwijl hij geen idee heeft hoe hij daar terecht is gekomen. Tussen Fuenlabrada en Murecia ligt wel geteld 399 kilometer!

Meteen na het aantreffen van de man werd zijn familie gebeld die inmiddels de goede man hebben opgehaald in Murcia. Of zij hem ooit nog auto laten rijden is de vraag maar men mag van geluk spreken dat hij in zijn staat geen ongeluk heeft veroorzaakt en niet alleen andere weggebruikers maar ook hijzelf niet gewond zijn geraakt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Wens die meneer een mooie verjaardag toe. Hopelijk heeft de Familie de wijn voor hem opgehaald. Blij dat alles nog goed is afgelopen mede door de politie?

  2. Aangezien de man in mei geboren is, is hij een stier met een enorm geduld en uithoudingsvermogen. Hij miste dus een afslag ,maar wilde per se die wijn halen.
    Hij bleef dus gewoon rijden tot zijn afslag zou komen….Een navigatiesysteem is de oplossing.

  3. dit verhaal doet me denken aan mijn oom Voor zijn veiligheid en die van anderen .lieten zijn kinderen zijn auto door de inspectie afkeuren .Mijn oom 88 jaar bedacht zich niet ,reed van de autokeuring rechtstreeks naar de garage en kocht zich een splinternieuwe auto .Wat een lol ,maar niet voor zijn kinderen

  4. Het zou ook kunnen zijn dat hij net buiten Madrid zijn lievelingswijn geproefd heeft en toen de verkeerde weg naar huis heeft genomen en na 24 uur is de wijn uitgewerkt en alles vergeten, hahaha leuk verhaal met gelukkig een goed einde.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken