skip to Main Content
Nederlandse projectontwikkelaar wil winkelcentrum bouwen in Málaga

Nederlandse projectontwikkelaar wil winkelcentrum bouwen in Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De Nederlandse projectontwikkelaar Ten Brinke is van plan om een winkelcentrum te openen op het terrein van de oude Salyt fabriek in Málaga. Voordat er echter sprake kan zijn van de bouw van een winkelcentrum dient men eerst het fabrieksterrein van industriële grond om te zetten naar commerciële grond maar volgens de gemeente mag dat geen probleem zijn.

Een soortgelijke situatie was er ook al jaren geleden toen men het inmiddels populaire winkelcentrum Plaza Mayor wilde bouwen. Nu is er niet heel veel meer informatie bekend over wat Ten Brinke precies van plan is en bevinden de onderhandelingen tussen de gemeente Málaga en de Nederlandse projectontwikkelaar zich nog in de beginfase. Wel is bekend dat men een winkelcentrum wil bouwen van 30.000 vierkante meter en men daarvoor 25 miljoen euro beschikbaar heeft.

Het nieuwe winkelcentrum zou moeten komen op het oude fabrieksterrein van Salyt in de wijk Bailén-Miraflores gelegen langs de Avenida Valle Inclán.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Zijn er nog geen genoeg? En velen verdienen het zout in hun patatten niet! Waren gisteren in Rincon de la Victoria, vele panden gesloten, geen volk over de vloer…

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken